Written by

Preporuka nedjelje: Samsung Galaxy J5 (2017)

preporučujemo| Views: 69

samsung_j5_fb

Samsung Galaxy J5 važi za odličan izbor pametnog telefona srednje kategorije a nova verzija 2017 po svojim mogućnostima nudi mnogo više. Ovaj model dolazi sa boljim specifikacijama i odličnom prednjom kamerom. Iako je srednja klasa android telefona, po svojim karakteristikama ispunjava sva očekivanja korisnika.

Samsung Galaxy J5 (2017) dolazi u metalnom kućištu sa modernim dizajnom i zaobljenim rubovima za ugodniji osjećaj u ruci. Ekran je veličine 5,2 inča, prednja i zadnja kamera od 13 MP. Kapacitet baterije je 3000 mAh.

Ovaj dual sim telefon ima 2 GB RAM i 16 GB interne memorije a pokreće ga isti čipset kao i kod skupljeg modela Samsung Galaxy J7 – Exynos 7 Octa 7870.

Samsung Galaxy J5 (2017) model telefona preporučujemo m:tel korisnicima koji prelaze sa Dopune na Pretplatu a koji će uz postpaid tarifne modele – Pretplata: S ili Pretplata: S Net dobiti i poklon od 100 KM na UniCredit Mastercard kartici.

Ukoliko S Net tarifu sa telefonom kupite putem Web Shop-a poklonićemo vam i dodatnih 4 GB, tako da ćete svakog mjeseca uživati u čak 8 GB neograničenog mobilnog interneta.

Za više informacija o ponudi ovog telefona posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili ga direktno kupite na adresi www.mtel.ba.