Written by

Preporuka nedjelje: Samsung J3 (2017)

preporučujemo| Views: 1291

01

Ove sedmice preporučujemo vam najnoviji Samsung J model  – J3 (2017).

Obraćajući posebnu pažnju na detalje, novi Samsung Galaxy J3 osmišljen je tako da ga krasi nevjerovatna ujednačena metalna završna obrada bez isturenosti kamere, sa superiorno dobrim nalijeganjem u ruci i 2.5D zaštitom stakla na HD displeju od 5,0 inča za dodatnu izdržljivost.

Zadnja kamera F1.9 sa 13 MP daje jasne fotografije sa više detalja pri slabijem osvjetljenju, dok njen intuitivni interfejs omogućava korišćenje jednom rukom zahvaljujući dugmetu za blendu koje se pomjera tako da možete da slikate dok još namještate pozu ili uramljujete scenu.

02

Samsung Galaxy J3 omogućava vam da pravite jasne i živopisne selfije svaki put, sa više preciznih detalja čak i pri slabijem osvjetljenju, zahvaljujući njegovim prednjim LED i selfi blicevima. Takođe možete da kontrolišete i otvor blende jednostavnim pokretom ruke.

Zahvaljujući RAM memoriji od 2 GB, internoj memoriji od 16 GB i proširivoj memoriji do 256 GB dostupnoj kao opcija pomoću mikro SD kartice, Samsung Galaxy J3 može da se pohvali brzim odgovorom i nevjerovatno velikim brzinama koje vam pomažu da ubrzate svoj rad.

Više informacija o ovom uređaju kao i informacije o cijenama uz m:tel postpaid tarife, potražite na stranicama Webshop-a.