Written by

Preporuka nedjelje: Sony Xperia XA2 i Coolpad Torino S2

preporučujemo| Views: 444

m:tel vam ovoga ljeta nudi da „izaberete svoju ljetnu priču“, a za vas je izdvojio četiri modela telefona, po povoljnim cijenama, uz mnoštvo bonusa i popusta. Sony Xperia XA2 i Coolpad Torino S2 su dva telefona iz te posebne ponude.

Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2 je kompaktnog i čvrstog dizajna, iako pripada srednjoj kategoriji pametnih telefona ima neke osobine koje krase uređaje iz najbolje klase. Sony Xperia XA2 se izdvaja kvalitetnim Full HD ekranom od 5,2 inča i odličnom kamerom, ima jak procesor, dugotrajnu bateriju i najnoviji operativni sistem.

Sa mogućnošću snimanja 4K videa, Sony Xperia XA2 će zabilježiti vrhunske video snimke a sa „slow motion“ opcijom istaknuće se dramatizacija akcije i pokreta. Zadnja kamera od čak 23 MP ima senzor slike koji poboljšava kvalitet fotografija slikanih u slabom osvjetljenju. Osim brzog procesora, telefon odlikuje dobra optimizacija i dosta memorije – 3 GB RAM i 32 GB interne memorije.

Sony Xperia XA2 je kvalitetan telefon sa dobrim perfomansama i odličnom kamerom. Rad na njemu će vam biti brz i fluidan a kao Pretplata: L korisnik ovaj telefon možete plaćati u ratama od samo 3,34 KM.

Coolpad Torino S2

Ne tako davno Coolpad je uspješno predstavljen na evropskim tržištima a sada se može pronaći i na prodajnim mjestima kompanije m:tel. Coolpad Torino S2 je uređaj koji nudi nevjerovatan odnos kvaliteta i cijene. Elegantan izgled i odlične specifikacije u odnosu na cijenu zadovoljiće mnogobrojne korisnike.

Coolpad Torino S2 posjeduje elegantan dizajn sa zakrivljenim staklom, izuzetno lijep na pogled, a čiji ergonomski oblik pruža ugodno držanje i korištenje. Napravljen je od kvalitetne plastike, sa blago zaobljenom poleđinom.

Coolpad Torino S2 ima 13MP zadnju kameru i 8MP prednju kameru. Zadnja kamera ima digitalni zum, detekciju lica i osmjeha, HDR režim, režim za poboljšanje lica i senzor glasa.

Ovaj dual SIM telefon sa dobro optimizovanim interfejsom dolazi sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije.

Ukoliko postanite vlasnik Coolpad Torino S2 telefona u Pretplata: M tarifi dobićete ga po cijeni od samo 1 KM.

Za više informacija o Sony Xperia XA2 i Coolpad Torino S2 telefonima kao i Pretplata tarifama, pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.