Written by

Preporuka nedjelje: Tesla 3.3 Lite + Kombinuj: Senior tarifa

preporučujemo| Views: 219

 

Iako je Tesla 3.3 Lite namijenjen svima koji tek ulaze u svijet mobilnih uređaja, ovaj telefon posjeduje veoma napredne karakteristike po kojima, slobodno možemo reći odskače od svog cjenovnog ranga. Ima mogućnost korištenja dvije SIM kartice, dovoljno memorije, kvalitetnu prednju i zadnju kameru i ekonomičnu potrošnju za dug rad.

Tesla 3.3 Lite se preporučuje uz tarifu Kombinuj: Senior, namijenjenu korisnicima u zlatnoj dobi jer se uz povoljnu cijenu dobija mobilni telefon sa velikim ekranom od 5 inča koji pruža odličan pregled, sa živim bojama i jasnim detaljima.

Tesla 3.3 Lite nudi idealan spoj cijene, dizajna i mogućnosti pametnog telefona a uz sve navedeno, velika je prednost što u Kombinuj: Senior tarifi, ovaj telefon možete izabrati po znatno nižoj cijeni sa mogućnošću plaćanja u ratama po 3,34 KM mjesečno.

Da podsjetimo, u Kombinuj: Senior tarifi za samo 12 KM mjesečne pretplate dobijate bonuse od 100 minuta razgovora i 100 SMS-ova prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, kao i bonus od 100 MB mobilnog interneta, uz neograničen pristup internetu i nakon isteka bonusa, po nešto manjim brzinama. Izbor m:tel Prijatelj broja, s kojim je komunikacija potpuno besplatna, takođe je jedna od prednosti ovog tarifnog modela.

Za više informacija o Tesla 3.3 Lite telefonu ili tarifnom modelu Kombinuj: Senior pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.