Written by

Preporuka nedjelje: Tesla 6.3 i Nokia 1 Frontier

preporučujemo| Views: 767

m:tel vam ovoga ljeta nudi da „izaberete svoju ljetnu priču“, a za vas je izdvojio četiri modela telefona, po povoljnim cijenama, uz mnoštvo bonusa i popusta. Tesla 6.3 i Nokia 1 Frontier su dva telefona iz te posebne ponude.

Tesla Smartphone 6.3

Tesla 6.3 je jedan od onih povoljnijih telefona koji sigurno neće razočarati kad su specifikacije u pitanju. Ovaj uređaj plijeni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama u stanju je da zadovolji najšire ukuse i potrebe. Odlikuju ga brzi procesor, dobra optimizacija i dosta memorije – 3 GB RAM i 32 GB interne memorije.

Čistoća boja, kontrast i oštrina – sve je tu, jer ekran od 5 inča pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisan vizuelni doživljaj.

Preporučujemo da Tesla 6.3 telefon izaberete uz Pretplata: S ili Pretplata: S Net tarifu jer ćete ga dobiti po cijeni od 1 KM a uz to vas čekaju i bogati bonusi mobilnog interneta, razgovora i SMS-ova. Ukoliko ste korisnik Dopune a prelazite na Pretplata tarifni model očekuje vas i poklon iznos od 100 KM na UniCredit Mastercard kartici.

Nokia 1 Frontier

Nokia 1 Frontier će obradovati sve ljubitelje čuvenog Nokia 3310 modela jer svojim izgledom podsjeća na njega. Ovaj uređaj je namijenjen svima koji od telefona očekuju jednostavnost i funkcionalnost a takođe je dobar i kao “entry” telefon, odnosno za korisnike koji nemaju mnogo iskustva u svijetu pametnih telefona.

Nokia 1 Frontier je osnovni i najpristupačniji Nokia model, ekran je veličine 4,5 inča, ima 1 GB RAM i 8 GB interne memorije. Prednja kamera je 2 MP a selfi od 5 MP sa nekoliko kvalitetnih opcija. Iako se radi o manjem broju piksela, fotografije će biti dobrog kvaliteta.

Ukoliko postanite vlasnik Nokia 1 Frontier telefona rate ćete plaćati  samo 2,16 KM kao novi Pretplata: XS korisnik.

Za više informacija o Tesla 6.3 i Nokia 1 Frontier telefonima kao i Pretplata tarifama, pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.