Written by

Preporuka nedjelje: Tesla 9.1 Lite

preporučujemo| Views: 249

 

Tesla 9.1 Lite je idealan za probirljive korisnike koji će za povoljnu cijenu dobiti mnogo toga. Ukoliko volite Tesla telefone, onda definitivno treba da isprobate i ovaj model.

Tesla 9.1 Lite ima elegantno kućište i dolazi sa procesorom koji je u savršenom skladu sa radnom memorijom velikog kapaciteta. Telefon ima veliki ekran od 5,7 inča, ali zahvaljujući tankom okviru dobro leži u ruci.

Tesla 9.1 Lite se može pohvaliti sa 3 GB RAM-a, te sa 32 GB prostora za čuvanje svih vaših fotografija, video-snimaka i muzike. Baterija je dovoljnog kapaciteta da obezbijedi dugotrajan rad a uređaj podržava mogućnost brzog punjenja sa originalnim punjačem. Ovaj pametni telefon se otključava na otisak prsta laganim pritiskom na taster koji vam takođe omogućava da pregledate trenutno dostupne aplikacije.

Uređaj ima dvije zadnje kamere od 13 i 5 MP koje će obezbijediti odličan kvalitet fotografija sa mogućnošću Bokeh efekta, odnosno zamagljivanja pozadine i isticanje fokusiranog objekta slikanja. Sa prednjom kamerom od 8 MP dobićete odlične selfi fotografije.

Tesla 9.1 Lite nudi idealan spoj cijene, dizajna i mogućnosti pametnog telefona. Uz sve navedeno, ukoliko ovaj telefon spojite sa novim Pretplata plus tarifama, učestvovaćete u nagradnoj igri u kojoj možete da osvojite limitiranu seriju folksvagenovog modela Polo ili neku od drugih vrijednih nagrada.

Važno je istaći i da pogledate nove Pretplata plus tarife, jer je u njima najčešća riječ “neograničeno”. Neograničeno minuta razgovora, neograničeno slanje SMS-ova i mnogo, mnogo mobilnog interneta!

Za više informacija o Tesla 9.1 Lite telefonu, Pretplata plus tarifama, kao i o nagradnoj igri pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.