Written by

Preporuka nedjelje: Tesla Smartphone 3.4

preporučujemo| Views: 338

Novi Tesla Smartphone 3.4 je jedan od prvih uređaja na tržištu sa Android Oreo Go Edition operativnim sistemom. Lagan je, pažljivo optimizovan, rasterećen bilo čega suvišnog i odličan je izbor za osnovnu upotrebu.

Tesla 3.4 ostavlja i do dva puta više prostora za slike, video klipove i aplikacije, efikasno pretražuje internet, olakšava dijeljenje sadržaja, racionalno troši bateriju i optimalno koristi radnu memoriju.

Sa proporcijom od 18:9 a zahvaljujući užim marginama, Tesla 3.4 udobno leži u ruci iako dolazi sa velikim ekranom od 5,5 inča.

Battery Saver dugme je tu kada želite da smanjite potrošnju energije i do 30%, a opcija Accelerate gasi neaktivne aplikacije što rasterećuje radnu memoriju i uređaj radi brže. Android Go i MTK 6739 procesor štedljivo koriste bateriju od 2.700mAh.

Dvije zadnje kamere obuhvataju više prostora u kadru i omogućavaju fokusiranje na objekat koji na slici izaberete kao primaran, uz istovremeno zamućenje pozadine. Za vaše selfije brine se prednja kamera koja dolazi sa još jednom novinom – blicem.

Kao prvi sa Android Go sistemom na domacem tržištu, Tesla 3.4 daje mnogo više od uređaja svoje cjenovne kategorije. Uz sve navedeno, ukoliko ovaj telefon spojite sa novim Pretplata plus tarifama učestvovaćete u nagradnoj igri u kojoj možete da osvojite limitiranu seriju volksvagenovog modela Polo ili neku od drugih vrijednih nagrada.

Podsjetićemo vas i na nove Pretplata plus tarife jer je ćete u njima pronaći neograničeno minuta razgovora, neograničeno slanje SMS-ova i mnogo, mnogo mobilnog interneta!

Za više informacija o Tesla 3.4 telefonu, Pretplata plus tarifama kao i o nagradnoj igri pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.