Written by

Preporuka nedjelje: Tesla Smartphone 6.3

preporučujemo| Views: 394

01

Porodica uređaja Tesla, a samim tim i m:tel ponuda,  postali su bogatiji za još jednog člana – Tesla Smartphone 6.3.

Ovaj uređaj plijeni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama u stanju je da zadovolji najšire ukuse i potrebe. Odlikuju ga brzi procesor, dobra optimizacija, radna memorija od 3 GB, kvalitetan ekran, dual SIM opcija, kao i 4G i GPS podrška.

Android 7.0 Nougat

Jedna od novina kod aktuelne verzije operativnog sistema Android je Dual screen opcija koja omogućava brzo prebacivanje između dvije aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. Uz to, odlična optimizacija garantuje pametnu potrošnju baterije, „Data Saver“ racionalnu potrošnju podataka, a uz to možete da računate i na poboljšanu bezbjednost, svestraniju personalizaciju i brže podizanje sistema.

U ritmu od 64 bita

64-bitni procesor omogućava veoma brz i tečan rad, glatko surfanje po netu, laku simultanu upotrebu više aplikacija, manju potrošnju energije i grafiku koja u svakom detalju dočarava svjetove najpopularnijih igrica.

Ljepota je u oku posmatrača (ovog ekrana)

Čistoća boja, kontrast i oštrina – sve je tu, jer ekran od 5” pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisan vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rješenjem za najkvalitetnije osvjetljenje i MiraVision opcijom za personalno podešavanje boja. Uz to, IPS ekran isporučuje oštre detalje nezavisno od ugla gledanja, a One Glass Solution tehnologija obezbjeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju, uz Asahi zaštitu od grebanja kao dodatnu pogodnost. I to nije sve, jer Fingerprint coating smanjuje tragove otisaka na ekranu, a dodatnu sigurnost pružaju fabrička zaštitna folija i silikonska maska koja ublažava i najnezgodnije padove.

02

Dvije SIM kartice

Odvojite privatno od poslovnog – koristite jednu SIM karticu za posao, a drugu za komunkaciju sa porodicom i prijateljima. Prilikom putovanja u inostranstvo, uštedite na troškovima rominga tako što ćete, pored standardne, u drugi slot ubaciti lokalnu SIM karticu.

Fingerprint senzor

Zaštitite svoje podatke tako što ćete podesiti otključavanje telefona pomoću otiska prsta i to nevjerovatnom brzinom od svega 0,3 sekunde. Izuzetna preciznost prilikom prepoznavanja garantuje da niko osim vas neće moći da pristupi sadržajima telefona.

I tu nije kraj, jer Tesla Smartphone 6.3 dolazi za redizajniranim ikonicama koje unose svježinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i ljepšim, a novi logo još snažnije ističe ime koje ponosno nosi. Ali čak ni to nije sve, jer su vrhunski kompozitori kreirali jedinstvene, zanimljive i dopadljive ringtonove po kojima će telefoni Tesla biti posebno prepoznatljivi.

Zbog svega ovoga, nadamo se da ćete uskoro biti u prilici da isprobate Tesla Smartphone 6.3 i uvjerite se u mogućnosti ovog izuzetnog uređaja. Potražite ga u m:tel prodajnim mjestima ili na webshopu.