Written by

Preporuka nedjelje: Tesla Smartphone 9.2

m:arket, preporučujemo| Views: 296

Tesla Smartphone 9.2, tankog i elegantnog dizajna, pruža potpuno novi doživljaj u odnosu na svoje prethodnike. Prvi je Tesla telefon sa notch detaljem i ekranom od 5,68 inča koji je veći od svih dosadašnjih modela.

Novi unaprijeđeni procesor i radna memorija od 4 GB izazivaće vas da pokrećete veliki broj zahtjevnih aplikacija i brzo surfujete po netu, a telefon je optimizovan za manju potrošnju baterije. Tesla Smartphone 9.2 dolazi sa 32GB interne memorije i mogućnošću proširenja do 256GB uz memorijsku karticu. Uz takvo povećanje imaćete prostora da čuvate mnoštvo slika, video snimaka i muzike.

Sve funkcionalnosti optimizovanog Android Oreo operativnog sistema, savršeno se uklapaju sa Tesla Smartphone 9.2 konfiguracijom i pružaju neuporedivo korisničko iskustvo. Oreo je prilagodljiv i u potpunosti se može podesiti korisniku.

Tesla Smartphone 9.2 ima kamere “širokih namjera”. Sa dual kamerama (16MP + 5MP) sa zadnje strane, uređaj pravi fotografije širokog kadra a prednja kamera od 16MP ima blic i opciju za slikanje širokog selfija koja omogućava da u kadar uključite što više prijatelja. Zadnja kao i prednja kamera snima video u Full HD-u a tu je i opcija usporenog snimanja kako bi se istakli emotivni ili dinamični momenti.

Poigrajte se sa novim opcijama koje Tesla Smartphone 9.2 nudi i izazovite svoju kreativnost!

Ukoliko ovaj telefon spojite sa novim Pretplata plus tarifama učestvovaćete u nagradnoj igri u kojoj možete da osvojite limitiranu seriju volksvagenovog modela Polo ili neku od drugih vrijednih nagrada.

Upravo ovaj model telefona je dobilo pet srećnih dobitnika u prvom krugu izvlačenja nagrada “m:tel+Tesla=šansa za Polo”.

Podsjetićemo vas i na nove Pretplata plus tarife jer je ćete u njima pronaći neograničeno minuta razgovora, neograničeno slanje SMS-ova i mnogo, mnogo mobilnog interneta!

Za više informacija o Tesla Smartphone 9.2 telefonu, Pretplata plus tarifama kao i o nagradnoj igri pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.