Written by

Preporuka nedjelje: ZTE Blade V8 Lite

preporučujemo| Views: 932

zte

Pređite na pretplatu!

Iskoristite priliku: 100 KM na Addiko Visa poklon kartici i ZTE Blade VS za 3,34 KM mjesečno.

ZTE Blade V8 Lite je jedan od telefona iz srednjeg segmenta posebno namijenjen mlađim generacijama a odnos cijene i kvalitete hardvera je idealan.

Uređaj je metalnog okvira i modernog dizajna sa zaobljenim ivicama, ima “IPS LCD capacitive touchscreen” ekran od 5.0 inča rezolucije 720×1280 piksela.

Procesor je Octa-core 1.5 GHz Cortex-A53, dok je za operativni sistem izabran Android 7.0 (Nougat). ZTE V8 Lite posjeduje 2 GB RAM-a, kao i 16 GB interne memorije koja ima mogućnost proširenja Micro SD karticama do 256 GB.

Prednja kamera od 5 MP i zadnja od 8 MP, koja ima i autofokus LED blic, te mogućnosti panorama moda i geolociranja omogućuju vam da zabilježite sve značajne momente na kvalitetan način. Litijum jonska baterija od 2500 mAh integrisana je u uređaj.

Ako ste m:tel korisnik na Dopuni duže od šest mjeseci, sada imate sjajnu priliku da pređete na Pretplatu i za svoj dobar izbor dobijete 100 KM na Addiko Visa poklon kartici. Izborom jednog od tarifnih modela – Pretplata: S ili Pretplata: S Net, pored novčanog iznosa, možete odabrati i ovaj odlični telefon za koji ćete izdvojiti  19,20 KM jednokratno i 3,34 KM po rati na sljedeća 23 mjeseca.

 Za više informacija o ponudi ovog telefona posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto, pozovite 0800 50 000 ili ih potražite na adresi www.mtel.ba.