Written by

Preporuka nedjelje:Motorola Moto Z2 Play

preporučujemo| Views: 221

moto-z2-play-lungry-1000

Za sve one koji vole telefone koji su drugačiji od uobičajenih, Motorolin novi model Moto Z2 Play može biti pravi izbor. Moto Z2 Play je telefon srednje kategorije ali sa odličnim karakteristikama, dobrom baterijom i kvalitetnom izradom.

Moto Z2 Play je inovativan, modularni telefon jer omogućuje da na poleđinu telefona dodajete nastavke kojima ćete proširiti mogućnosti ovog uređaja. Modularni telefoni su rijetkost na tržištu ali se Motorola potrudila i omogućila dosta modula za ovaj uređaj. Neki od njih će omogućiti ekstra bateriju ili bežično punjenje a neki će pretvoriti telefon u kameru najnovije generacije ili u projektor koji projektuje sliku na zid.

Ovi nastavci se kupuju posebno ali u m:tel ponudi Moto Z2 Play stiže sa JBL zvučnicima, modulom sa kojim će biti zadovoljni svi ljubitelji dobrog zvuka.
I u svakodevnoj upotrebi, bez ekstra dodataka, Moto Z2 Play će sa lakoćom ispuniti sve zahtjeve korisnika a pristojan kapacitet baterije od 3000 mAh omogućiće intenzivnu upotrebu telefona tokom čitavog dana.

Moto Z2 Play je tanak uređaj sa metalnim kućištem, debljine 6 mm sa malo izbačenom kamerom na poleđini. Veličina ekrana je 5,5 inča sa AMOLED tehnologijom koja osigurava odličan kontrast boja. Procesor je Qualcomm Snapdragon 626 kojeg pokreće operativni sistem Android 7.1.1, prednja kamera je 12 MP a zadnja 5 MP.

Moto Z2 Play svojim korisnicima omogućava novo i drugačije iskustvo. Sa dodatnim funkcionalnostima ovaj uređaj obezbjeđuje zabavu ne samo vlasniku već i širem krugu ljudi, porodici i prijateljima. Sa druge strane, i bez dodataka, ovo je telefon koji ima dobru kameru, odličnu bateriju, skener za otisak prsta i sve funkcionalnosti koje se očekuju od smart telefona ove cjenovne kategorije.

Za više informacija o cijenama ovog telefona, uz m:tel postpaid tarife, posjetite stranicu m:tel webshop ili pozovite broj 0800 50 000.