Written by

Preporuka: Samsung Galaxy Watch

m:arket, preporučujemo| Views: 1116

Najbolji pametni sat kompanije Samsung dolazi sa novim imenom – Galaxy Watch. Ovaj sat već na prvi pogled ostavlja moćan utisak jer se na njemu ogleda kvalitetna izrada i moderan dizajn. Interakcija korisnika sa satom je impresivna za sve koji vole spoj vrhunskog kvaliteta i jednostavne upotrebe.

Galaxy Watch dolazi u manjoj i u većoj verziji koja omogućava duži rad bez punjenja.

Satom možete upravljati na razne načine: ekranom osjetljivim na dodir, pomoću dva dugmeta sa strane ili rotiranjem metalnog kružnog okvira što je prilično zabavno i brzo. Na super AMOLED ekranu Galaxy Watch sata prikazan je analogni sat koji može i da kuca a slika je izmjenljiva i postavlja se po vlastitom izboru.

Za sve korisnike koji vole šetnju ili paze na zdravlje Galaxy Watch značajno stavlja akcenat na fitness komponentu. Sat prati broj pređenih koraka, podstiče na vježbanje, prati otkucaje srca i utrošene kalorije. Kako bi zdravlje bilo u fokusu, tu su i aplikacije za upravljanje stresom kao i vježbe disanja a uz pomoć senzora i GPS-a Galaxy Watch može da prati 39 različitih sportskih aktivnosti uključujući i plivanje. Sat može automatski da prati nekoliko tih aktivnosti ali i da prati kvalitet sna.

Pored aplikacija koje se brinu o zdravlju tu su i mnogobrojne druge. Galaxy Watch opaža kada ste se se probudili i nudi vam jutarnje novosti, vremensku prognozu, raspored obaveza i druge korisne informacije. Takođe, prilikom razgovora vaš sagovornik neće primjetiti razliku da li koristite sat ili telefon.

Galaxy Watch je izazovan sat kojem je teško odoljeti, najbolji je pametni sajt koji je Samsung proizveo i dostojan je slavnog brenda.

Za više informacija o Samsung Galaxy Watch satu pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.