Written by

Preporuka sedmice: Alcatel Idol 4S

preporučujemo| Views: 131

idol

Ako tražite kvaliteten telefon, srednjeg cjenovnog ranga koji će zadovoljiti sve vaše potrebe kad je u pitanju komunikacija i povezanost onda svakako treba da uzmete u obzir telefon Alcatel Idol 4S koga možete naći u ponudi kompanije m:tel.

Telefon dolazi sa sjajnim AMOLED ekranom i kućištem koje je kombinacija stakla i metala što mu daje zaista luksuzan izgled, a bonus je što kutiju u kojoj ćete dobiti telefon možete koristiti kao naočare za VR uređaj.

Ekran je veličine 5,5 inča sa Quad HD rezolucijom, a radi na osmojezgarni Snapdragon 625 procesor koji posjeduje i Aderno 510 grafiku. Što se tiče memorije, zaista se nije štedilo, tu je 3GB RAM-a te 32 GB nadogradive memorije. Kad su u pitanju kamere, na poleđini ekrana nalazi se kamera od 16 MPx, a s prednje strane tu je neizostavna selfi kamera od 8 MPx koja ima ugrađen LED blic.

Baterija je zaista izdašnog kapaciteta i podržava brzo punjenje. Uređaj radi na Android Marshmallow 6.0.1 operativni sistem. Za više informacijia o vom modelu i samoj ponudi posjetite stranicu kompanije m:tel.