Written by

Preporuka sedmice: Uz Teslu i m:tel Pretplatu do vrijednih nagrada

preporučujemo| Views: 229

Ove sedmice m:tel preporuka je Tesla 6.3

Tesla 6.3 je telefon namijenjen široj grupi korisnika, a koji sigurno neće razočarati kad su specifikacije u pitanju. Ovaj uređaj plijeni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama u stanju je da zadovolji najšire ukuse i potrebe. Odlikuju ga brzi procesor, dobra optimizacija i dosta memorije.

Ekran od 5 inča pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisan vizuelni doživljaj. Čistoća boja, kontrast i oštrina – sve je tu.

Tesla 6.3 ima 64-bitni procesor koji omogućava veoma brz i tečan rad, glatko surfovanje po netu, laku simultanu upotrebu više aplikacija, manju potrošnju energije i kvalitetnu grafiku za igrice.

Tu su i fingerprint senzor za otključavanje otiskom prsta, pametna baterija sa ekonomičnom kontrolom potrošnje, “data saver” i mnogo drugih korisnih opcija.

Preporučujemo da Tesla 6.3 telefon izaberete uz Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ tarifu jer ćete ga dobiti po cijeni od 1 KM, a u novim Pretplata plus tarifama čeka vas neograničeno minuta razgovora, neograničeno slanje SMS-ova i mnogo, mnogo mobilnog interneta!

Uz sve navedeno, kupovinom Tesla telefona učestvujete u nagradnoj igri u kojoj možete da osvojite limitiranu seriju volksvagenovog modela Polo ili neku od drugih vrijednih nagrada.

Za više informacija o Tesla 6.3 telefonu, Pretplata plus tarifama kao i o nagradnoj igri pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.