Written by

Preporuke iz nedjeljnog programa: dvije komedije i romantična drama

m:tel IPTV| Views: 87

I ove sedmice smo za vas izdvojili najbolje sadržaje iz programa popularnih televizijskih kanala koji se nalaze u Open ponudi kompanije m:tel. Današnja preporuka će se posebno svidjeti ljubiteljima romantičnih komedija i drama koji će imati priliku da pogledaju odličnu muzičku komediju nagrađenu Oscar-om, „Korak do slave“, prošlogodišnji kino hit sa Ben-om Stiller-om u glavnoj ulozi „Tajni život Voltera Mitija“ kao i dramsku seriju „Prijevara“ na kanalu Fox Life.

 
Korak do slave
Cinemax, nedjelja 28.06 u 17.55 časova

KATE
Odlična muzička romantična komedija „Korak do slave“ (Almost famous) stavila je na zvjezdano nebo Kate Hudson koja je nakon ovog ostvarenja postala jedna od najpopularnijih holivudskih glumica. Pratimo priču mladog William-a koji dobija priliku o kojoj je oduvijek sanjao, ali pri ostvarenju svojih snova mora prevazići mnogobrojne prepreke. On ima mogućnost da napiše članak o jednom od svojih omiljenih rock bendova za časopis „Rolling Stone“, a kako bi uspiješno izvršio svoj zadatak on mora pratiti bend na njihovoj turneji. Tamo se uprkos savjetima starijih novinara previše zbližava sa članovima benda kao i sa Penny, djevojkom koja bend prati na svim turnejama kao groupie. Uskoro William shvata da je njegov zadatak mnogo teži nego što je očekivao zato što ne uspijeva pisati objektivno.

Tajni život Voltera Mitija
HBO, ponedjeljak 29.06 u 12.25 časova

the-secret-life-of-walter-mitty-kristen-wiig-ben-stiller
Volter Miti je stidljivi sanjar koji radi u jednom poznatom časopisu. U realnosti mu prijatelji i nadređeni na poslu zamjeraju da je previše povučen i da se ne uspijeva zauzeti za sebe, ali on je izgradio svoj svijet mašte u kojoj je potpuno drugačija osoba. U tom svijetu on je uvijek samouvjereni heroj koji se stalno upuštva u različite avanture. Volter kreće na najveću avanturu kada mora pronaći izgubljenu fotografiju za posljednju stranicu časopisa za koji radi, a u tome mu pomaže koleginica sa posla Cheryl u koju je potajno zaljubljen. Hoće li Volter na vrijeme pronaći fotografiju i spasiti svoj posao? Ako ste u potrazi za zabavnom komedijom u popodnevnim časopisa, kanal HBO je pravi izbor za vas.

Prijevara
Fox Life, subota 27.06 u 20.56 časova

betrayal_abc
Drama, romansa i intrige. Ovi elementi su okosnica televizijske serije „Prijevara“ (Betrayal) koja se prikazuje subotom na kanalu Fox Life. Odmah nakon prvog susreta rađa se velika privlačnost između advokata Jack-a i fotografkinje Sare. Iako su oboje u nesretnim brakovima, nakon početnog kolebanja započinju strastvenu aferu koja bi mogla imate tragične posljedice za oboje. Pratimo njihovu romansu koja pokreće niz događaja u njihovim životima, a otkrivaju se mnoge skrivene igre moći koje bi mogle uništiti njihovu ljubav i nekada idilične porodične živote. Ova serija je remake veoma uspiješne danske dramske serije „Overspel“.