Written by

Prijateljska podrška festivalima: DJ Mahmut Orhan stiže na FreshWave

prijateljstva| Views: 291

fwf-2017_objava-za-medije_mahmut_15-5-2017

Kompanija m:tel je i ove godine uz FreshWave festival, nastavljajući da na taj način pruža podršku razvoju festivala i festivalske kulture u Bosni i Hercegovini.

Kreator planetarnog hita ‘Feel’, Mahmut Orhan svoj prvi, ujedno i premijerni nastup u Bosni i Hercegovini imaće u petak, 11. avgusta, pred publikom šestog FreshWave festival. Ovaj DJ i producent je prošle godine predstavio hit singl ‘Feel’ što ga je pozicioniralo na sam vrh elektronske scene, o čemu svjedoče i mnogobrojna priznanja za ostvarenja koja je postigao ovaj single na različitim renomiranim top listama i čartovima nekih od najpoznatijih muzičkih servisa.

Nevjerovatnih 140 miliona pregleda putem Spotify, YouTube i iTunes servisa postavila je singl ’Feel’ na uzvišenu poziciju u industriji elektronske muzike, a ovog izvođača među najpoželjnije izvođače predstojeće festivalske sezone.

Nastup na ovogodišnem FreshWave-u do sada su potvrdili i planetarno popularni James Zabiela, Dubfire i Carlo Lio. Organizatori najavljuju još mnogo iznenađenja kada je o izvođačima riječ očekuje vas na šestom izdanju FreshWave festivala, koji će biti održan 10. do 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.