Written by

Prijateljstvo ispred svega

prijateljstva| Views: 214

mtel imate prijatelja

Naša avgustovska akcija Mjesec prijateljstva ne prestaje ni u septembru. Ispunjavali smo želje, dijelili poklone i upoznali veliki broj divnih ljudi koji su imali mnogo toga lijepog da kažu o svom prijateljstvu i o prijateljstvu uopšte. Umjesto jedne želje smo odlučili ispuniti njih 13, a kako ostvarenje nekih želja još uvijek traje, odlučili smo da sa vama podijelimo radost srećnih prijatelja.

,,Kada su me nazvali da mi kažu da će moja želja biti ispunjena veoma sam se iznenadio, a zatim me obuzeo neki neobičan osjećaj ponosa. Poslao sam želju misleći, kako to obično biva sa nagradnim igrama, da se neće ispuniti”, rekao nam je Srđan Dragičevič.

Srđan nam je rekao da je i njegov drug Nikola takođe bio veoma iznenađen, te da je pomislio da se šali. Njih dvojica već dugo planiraju da uživo gledaju utakmicu reprezentacije Srbije, ali kako kažu, uvijek ih nešto spriječi. Sada će im se ta zajednička želja i ostvariti jer će Nikola, naravno, povesti Srđana.

Asminu Kulić i njenu prijateljicu je spojila muzika Dine Merlina, a budući da ne žive u istom gradu, poželjele su da njihov susret bude upravo na njegovom koncertu, što im je m:tel i omogućio. Rekla nam je da je želju poslala nekoliko dana prije isteka roka, ne očekujući da će se zaista i ispuniti.

,,Drhti mi glas dok vam pričam o ovom. Veoma sam srećna što ćemo se nas dvije sresti upravo na koncertu izvođača čija muzika nas je i spojila”, rekla nam je Asmina.

Dario Maličak je poželio da porodici njegovog kuma i dječacima o kojima se brine, jer su ostali bez roditelja, priredi divan izlet u zoološki vrt.

”Imao sam knedlu u grlu kada sam primio poziv, bilo je veoma emotivno, i naravno, bilo mi je neizmjerno drago što će ispunjenje moje želje usrećiti nekoliko mladih ljudi”, rekao je Dario, i dodao da će povesti i svoju porodicu u zoološki vrt kako bi svi zajedno uživali u izletu.

,,Čini mi se da sam se radovala više od djece, a kada sam došla kući da im saopštim da idemo u zoo vrt, obasuli su me hiljadom pitanja: Šta ćemo vidjeti? Kad idemo? Pokaži nam na prste koliko je to dana!”, oduševljeno je rekla Svjetlana Janković.

Dragan Nuždić je poželio da njegova majka leti avionom jer do sada nije imala priliku.

prijateljstvo

Vidio sam svoju želju među 13 drugih na Facebook stranici m:tel-a. Bio sam u nevjerici. Zaista je dobar osjećaj kada ti neko ispuni želju, tek onako, jer si je poželio”, rekao je.

Radmilović Jelena je slučajno otkrila Mjesec prijateljstva i saznala je da može da poželi želju za svoju najbolju prijateljicu tim putem. Nisu joj bile potrebne materijalne stvari i jednostavno je željela da kaže svojoj prijateljici da je voli, što je i učinila.

”Činjenica da je m:tel odlučio da ispuni moju želju je dokaz da se prijateljstvo nalazi ispred svega i da je mnogo važnije od materijalnih stvari!”, kroz osmijeh nam je rekla Jelena.

A Aleksandar Ilić nam je priznao da se nadao da će nejgova želja biti ispunjena i da ju je zato i poslao, ali da se ipak veoma iznenadio kad je dobio ,,prijateljski” poziv.

Oni koji su nam slali želje svojih prijatelja su bili veoma skromni, jer su shvatili da je za sreću, zaista, potrebno malo. Mi smo tu i dalje za svoje prijatelje, a budite i vi za svoje.