Written by

Prijave za “Staro za novo” otvorene do kraja mjeseca

m:tel IPTV| Views: 60

Staro-za-novo-bijela-tehnika-web-slider-za-mblog-fen

Bliži se kraj mjeseca, a time i još jedan krug igre “Staro za novo” u okviru koje možete osvojite potpuno nove uređaje za vaš dom, pa ukoliko ste još uvijek niste prijavili, možete to učiniti do 31. decembra.

Kao što već dobro znate, putem ove igre svakog mjeseca možete obnoviti svoju bijelu tehniku, tako što ćete nam poslati fotografiju starog uređaja.

Priključite se aktuelnom decembarskom ciklusu, u okviru kojeg nam možete poslati fotografiju vašeg fena ili glasati za sokovnike koji se nalaze postavljeni u galeriji na blogu.

Ukoliko se odlučite da nam pošaljete fotografiju fena, na uređaj postavite oznaku u vidu papirića na kojem piše #starozanovo, a zatim na službenoj Facebook stranici m:tel-a ispunite formular “Staro za novo” sa instrukcijama za prijavu.

Neka vašu fotografiju prati i kratka priča ili anegdota u kojoj opisujete vaše iskustvo sa korištenjem fena ili neku neobičnu situaciju koja vam se dogodila dok ste koristili ovaj uređaj. Kada dobijemo fotografiju, ona će biti postavljena u spomenutoj foto galeriji “Staro za novo” na blogu kompanije m:tel.

Sistem glasanja je jednostavan – pobjednička fotografija je ona koja dobije najviše SMS glasova. Potrebno je da SMS poruka sadrži jedinstveni kod koji je dodijeljen svakoj fotografiji u galeriji, a cijena jedne poruke je 0,09 KM (sa PDV-om). Novac prikupljen glasanjem će na kraju akcije “Staro za novo” obradovati jednu porodicu poklonom u vidu novog kućanskog aparata.

Inače, kompletnu ponudu bijele tehnike potražite na zvaničnoj stranici m:tel-a, a sve dodatne informacije možete dobiti na najbližem m:tel prodajnom mjestu.