Written by

Primamljiva ponuda za korisnike Open IPTV

m:tel IPTV| Views: 53

Open_cetvrtak_Foto-Baksuz

Još uvijek možete da iskoristite primamljivu ponudu koja traje do kraja marta i odlučiti se za jedan od Open paketa, a mi vam poklanjamo gratis dodatne TV pakete (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink Plus) do kraja godine.

HBO vam u subotu, 28.marta 2015. u 20.05 časova prikazuje komediografsko dramsko ostvarenje „Savršeni muškarac“. Nina je skrhana zbog razvoda. Pukom srećom razgovara telefonom sa Džejmsom, jer on misli da je ona brbljiva turistička agentkinja, i dok razgovaraju o neizvjesnosti ljubavi, Džejms se uskoro neplanirano ponovo zaljubljuje u svoju ženu. Igraju Džin Triplhorn, Lijev Šrajber, Luiza Flečer i drugi, režija: Kis Van Ostrum.

Premijera ekskluzivnog HBO dokumentarca „Baksuz-život i smrt Roberta Dersta“, prva i druga epizoda, na programu su u četvrtak 2.4.2015. u 21.35 i 22.20 časova. Ovaj eksluzivni šestodjelni dokumentarni serijal razotkriva davno zakopane informacije o nizu neriješenih zločina i čovjeku koji je za njih osumnjičen-Robertu Derstu, potomku čuvene njujorške porodice milijardera. Serija je snimljena uz njegovu punu saradnju. Režija: Endru Džarecki

TV CINEMAX za subotu, 28.3. u 20.10 časova zakazuje TV premijeru filma koji je nominovan za dva „Zlatna globusa“ , film „Božjih ruku djelo“. Ovaj biografski dramski zaplet nam opisuje radnju u kojoj radeći na jedinstvenoj tehnici operaciji dječijih srca, u Baltimoru 1940-ih, hirurg bijelac i tehničar Afroamerikanac čine impresivan tim. Ali, društveni pritisci prijete da ugroze njihovu saradnju. Film je režirao Džozef Sardžent dok se u glavnoj ulozi pojavljuje Alan Rikman.

Televizijski kanal CINEMAX prikazuje kompletnu 3. sezonu originalne HBO serije „Kapadokija 3“, koja je na programu 1.aprila 2015. godine u 22:05 časova. Smještena u fiktivni ženski zatvor u Meksiko Sitiju, ova snažna dramska serija o kojoj se filmski kritičari odnose sa poštovanjem, govori o sukobu borca za prava zatvorenika, Tereze Lagos, sa lakejima korporacije Federika Markeza, u borbi za srce i dušu njegovih stanovnica.

Utorak, 31. marta u 21.55 na National Geographic-u ne propustite seriju “Čovjek i divljina”.   Ova ambiciozna serija predstavlja novi pogled na odnos čovječanstva prema svijetu prirode. Koristeći moderne tehnike snimanja, za razliku od skoro svih filmova o istoriji prirode, ova serija će okrenuti kameru u krug i prikazati kako svijet stvarno izgleda s nama u njemu.

Uz Open uživajte uz bogat filmski i serijski program, ali i gratis dodatne TV pakete!