Tesla televizori

Written by

Pripremite se za ljeto uz Tesla televizore

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 265

Kada želimo pobjeći od visokih ljetnih temperatura, mnogo je mogućnosti kako to i učiniti. Za nas je, ipak, najidealnija opcija zamračiti sobu, pronaći dobar sadržaj na m:tel IPTV-ju i uživati uz Tesla televizore.

Zahvaljujući brendu Tesla, sada baš svi mogu imati odličan TV uređaj. Mi izdvajamo one iz serije 3, jer su elegantni i pouzdani te isporučuju sliku bez konkurencije u svojoj kategoriji. Sastavni dio ovih uređaja su paneli A klase, tjuneri za prijem digitalnog (određeni i satelitskog) signala, sve neophodne konekcije, dizajn koji se uklapa u baš svaki prostor i ono najvažnije – izuzetno povoljna cijena.

Zato Tesla televizore serije 3 možemo nazvati Best Buy uređajima, jer su svjetske standarde učinili pristupačnijim nego ikada.

Svi modeli ove serije karakteristični su po jasnom kontrastu i živopisnim bojama, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Na našem m:blogu smo već pisali da na „mrtve piksele“ sa Tesla televizorima možete zaboraviti, i to zahvaljujući panelima A klase. Uz USB media player, PVR opciju za snimanje na eksterne uređaje, sve neophodne konekcije, uvjek dostupnu korisničku podršku i ostale uporedne prednosti, Tesla televizori iz serije 3 nude i nešto što je iznad poređenja – najbolji odnos cijene i kvaliteta.

Zvuči idealno, za ljeto? Znamo to, a vjerujemo da ste se i vi uvjerili.

Tesla televizore potražite u m:tel ponudi

Kao i uvijek, najbolji uređaji su dostupni u ponudi kompanije m:tel. Tako i Tesla televizori serije 3, a na vama je samo da odaberete model koji zadovoljava vaše potrebe.