Written by

Pristupačni TESLA sa Android Go sistemom

m:arket, preporučujemo| Views: 208

O telefonu TESLA Smartphone 3.4. već smo pisali, ali ovaj put ćemo se više pozabaviti činjenicom da je ovo prvi pametni telefon kojeg pokreće Android Oreo Go Edition operativni sistem.

Android Oreo Go Edition je prilagođena i pažljivo optimizovana verzija Android 8.1 Oreo operativnog sistema koja ne zahtjeva skupocjenu elektroniku da bi korisniku pružila najbolje iskustvo u korišćenju Android uređaja.

Optimizovane i rasterećene Android Go aplikacije omogućavaju povoljnom Tesla Smartphone-u 3.4 da vam pruži all-inclusive korisničko iskustvo. Oslobođen svega nepotrebnog, Tesla Smartphone 3.4 vam ostavlja i do 2 puta više prostora za slike, video klipove i aplikacije, efikasnije pretražuje web od uređaja iz iste cjenovne klase, olakšava djeljenje sadržaja, racionalno troši bateriju, optimalno koristi radnu memoriju i štedi pri razmjeni mobilnih podataka.

GO aplikacije

Files Go vam pomaže da brže pronađete fajlove, dijelite ih offline i jednostavnije oslobađate memoriju.

Google Go efikasno pretražuje sajtove, slike, video klipove i gif-ove, štedeći i do 40% kapaciteta mobilnih podataka, uz 4G vezu i što manje “kuckanja”.

Assistant Go spreman je da odgovori na vaša pitanja o vremenu, najbližim kafićima, skidanju fleka ili popularnim izletištima.

Gboard ima sve što ćete voljeti: brzinu i pouzdanost, unos prevlačenjem, ali i ugrađenu Google pretragu direktno iz tastature.

Preinstalirani Google Play Protect čuva vaše aplikacije dvadeset četiri časa dnevno i non-stop skenira i proverava sve instalacije bez obzira odakle ih preuzimate, čak i kada ste offline.

Dual kamera i bokeh efekat

Malo koji uređaj iz iste cjenovne kategorije nudi dual kameru. Sekundarna kamera na poleđini uređaja olakšava kreiranje fotografija uz pomoć takozvanog bokeh efekta koji zamućuje pozadinu, a ističe izabranu primarnu scenu. Ova tehnologija omogućava odlične slike i sa manje piksela, a za vaše selfije brine se prednja kamera koja dolazi sa još jednom novinom – blicem.

DuraSpeed

Mnoge aplikacije ostaju aktivne čak i kada ih više ne koristimo, što dovodi do bespotrebnog zauzimanja resursa telefona i opadanja njegovih radnih performansi. Zbog toga se pri vrhu desne bočne stranice Tesla Smartphone-a 3.4 nalazi DuraSpeed dugme čijim pritiskom trenutno oslobađate radnu memoriju i procesor svih aktivnih aplikacija, umjesto da ih zatvarate jednu po jednu. Zahvaljujući DuraSpeed tasteru, Tesla Smartphone 3.4 će uvijek biti u savršenoj radnoj formi i spreman da pruži svoj maksimum.

Kao prvi sa Android Go sistemom, Tesla Smartphone 3.4 daje mnogo više nego što traži, a posebno kada je reč o cijeni. Tesla Smartphone 3.4 nudi iste sigurnosne funkcije kao i skuplji Android telefoni.