Written by

Programeri iz vrtića i prvi snimci Samsungovog telefona Galaxy S6

m:vijesti| Views: 82

31 em

Kao što ste već navikli, i ove subote vas na programu ATV-a od 16.15 časova očekuje 20 minuta zabave i najnovijih informacija iz svijeta tehnologije, koje donosi 31. izdanje emisije m:agazin.

Ovoga puta vam donosimo priču o najmlađim programerima za koje ste ikada čuli. Naime, kako biste odgojili generacije koje će dodatno razviti svijet u kojem živimo, morate ih učiti i uvoditi u svijet modernih tehnologija od malih nogu. Neki vrtići su to na vrijeme shvatili pa su u svoje svakodnevne aktivnosti uveli i učenje programiranja.

Kompanija m:tel relativno nedavno okončala zanimljivi konkurs za dizajn covera za Sony Xperia T3 telefon, na koji se prijavilo skoro 100 kreativaca iz cijele BiH. U ovom izdanju m:agazina upoznaćemo vas detaljno sa performansama sjajnog Sonyjevog telefona Xperia T3.

Znamo i da tržište mobilnih telefona funkcioniše po principu da je najavažnije biti prvi i najbolji. Samsung vrlo često odnosi pobjedu na ovim poljima, a uskoro nas očekuje i Galaxy S6 izdanje, čiji su snimci procurili u javnost. Šta novo donosi Samsungov pametni telefon otkrićemo vam u m:agazinu.

Ove i još mnoge interesantne teme 24. januara predstaviće vam Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će se potruditi da vam 20 minuta prođe u znaku tehnologije kroz zabavu.

Ukoliko i sami imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na magazin@mtel.ba, a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.