Written by

Pronađite svoj omiljeni TV kanal uz Open IPTV

m:tel IPTV| Views: 40

Open preporuke četvrtkom

Uz 140 digitalnih TV kanala koje vam nudimo u ponudi Open IPTV-a, možete svakodnevno da uživate u raznovrsnom programu. U širokoj lepezi televizijske ponude svako može da pronađe ono što mu najviše prija u hladnim februarskim danima.

Već u subotu, 14.2.2015. godine sa početkom u 20.05 časova na TV kanalu HBO ne propustite biografsku dramu „Ubij svoje najdraže“. Ovo je zapravo neispričana priča o ubistvu koje je 1944. spojilo mladog Alena Ginsberga, Džeka Keruaka i Vilijama Barouza na Univerzitetu Kolumbija i koje je pokrenulo niz događaja koji će dovesti do „bit“ revolucije. Režiju potpisuje Džon Krokidas, auloge tumače: Danijel Redklif, Ben Foster, Džek Hjuston…

Na istom kanalu i u istom terminu, samo u utorak, 17.2. 2015. godine, pogledajte jedan od najboljih holivudskih akcionih filmskih ostvarenja „Posljednji osvetnik“. U filmu smještenom u doba prohibicije u Teksasu, plaćeni ubica se upliće u sukob između dvije bande gangstera oko prodaje alkohola. On na kraju uspije da izmanipuliše obje strane i svima održi lekciju. Režiju potpisuje Volter Hil, a igraju Brus Vilis, Brus Dern, Kristofer Voken i drugi.            

HBO COMEDY najavljuje novu sezonu serije iz originalne HBO produkcije „Pregled protekle nedjelje sa Džonom Oliverom 2“. Prvu epizodu možete pogledati u subotu 14.2.2015. godine u 21.30 časova. Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svijet.

U četvrtak, 19. februara 2015. godine, National Geographic Channel emituje premijeru šeste sezone serije „Narko biznis“. U seriji ćemo spoznati o neograničenom pristupu promjenljivom, šokantnom i ekstremnom svijetu narko biznisa. U šestoj sezoni biće istraženo sve: od dilovanja turistima do opasnosti sintetičkih zamjenskih droga.

Televizijski kanal CINEMAX preporučuje još jednu subotnju megapremijeru. Ovaj put sa Denzel Vašingtonom u dramskom ostvarenju „Let“. Pilot spašava skoro sve putnike u svom pokvarenom avionu koji se na kraju srušio, ali istraga nesreće otkriva nešto uznemirujuće. U filmu igraju još i Džon Gudman, Keli Rajli, Brus Grinvud i drugi, a na programu je 14.2.2015. u 22.55 časova.

Budite i dalje uz najbolji TV program koji vam omogućuje Open IPTV.