Written by

Proslavljen m:tel i Samsung novogodišnji vremeplov

prijateljstva| Views: 135

novogodisnji vremeplov

Samsung i m:tel proslava Nove godine održana je na sasvim neobičan način, a Ljubiša Simić, pobjednik konkursa za najbolju ideju novogodišnje noći ove dvije kompanije, za svoje malo, ali odabrano društvo priredio je nezaboravnu noć. Put iz nešto dalje prošlosti, odnosno iz 1974. u 2015. godinu i uz pomoć vremenske mašine trajao je nekoliko sati, a njihova proslava predstavlja nesvakidašnju priču.

“Presrećan sam što sam u novogodišnjoj noći usrećio svoje prijatelje i što je sve proteklo bolje od očekivanog. Čak sam i sam iznenađen koliko nam je fantastično bilo. Samsung i m:tel su na najneobičniji i najljepši način usrećili i mene i moje prijatelje, i vjerujemo da će 2015. biti lijepa i uspješna godina baš zato što smo svi u nju ušli putujući kroz vrijeme, što nas je veoma zabavilo i učinilo srećnima”, rekao je idejni tvorac m:tel i Samsung vremeplova.

novogodisnji vremeplov2

Ideja da Novu godinu do ponoći slave u duhu 1974. godine, dopala se i Ljubišinim prijateljima, te su se mnogi obukli po modi baš iz tog vremena. Ples, uz možda i zaboravljene hitove, a zatim nakon ponoći i uz savremenu muziku, zdravice i neobična čestitka u ponoć nakon koje je uslijedio i povratak u stvarnost, samo su neki od detalja koje će m:tel i Samsung slavljenici još dugo pamtiti.

novogodisnji vremeplov3

“Veoma sam se potrudio da upotpunim svoj kostim i da zaista izgledam kao da su sedamdesete godine, iako nije bilo lako pronaći sve detalje. Odlično sam se osjećao tokom prvog dijela večeri, bilo je lijepo vratiti se u vrijeme mladosti naših roditelja na par sati, ali smo se odlično zabavili i nakon ponoći uz aktuelnu muziku i hitove današnjice. Ovo je definitivno bila noć za pamćenje. Osim odlične tematske žurke, konačno se okupilo naše društvo”, rekao je Stanko Ćoralić, jedan od Ljubišinih prijatelja.

Kompanije m:tel i Samsung se pridružuju lijepim željama, ne samo Ljubiši i njegovom društvu, već svim građanima BiH.