Written by

Provedite decembar uz raznovrstan serijski program

m:tel IPTV| Views: 92

HBO

U decembru neke serije odlaze, a neke, potpuno nove, dolaze na ekrane naših TV prijemnika. Uz Open IPTV možete uživati u 150 digitalnih kanala koji nude raznovrsan program. Mi vam za hladne decembarske dane predlažemo da se pretplatite na dodatne HBO i Cinemax pakete koji vam donose mnoštvo najboljih svjetskih filmskih i serisjkih naslova i uz koje će vam predstojeći praznici biti još ljepši.

U mjesecu pred nama ćemo se pozdraviti sa serijom „Ostavljeni II“ (The Leftovers II), čiju posljednju, desetu epizodu na HBO-u premijerno gledamo u ponedjeljak, 7. decembra u 20.05 časova, ali ostajemo u svijetu baleta, jer ponedjeljkom od 21.05 časova slijede nove epizode serije „Krv i suze“ (Flesh and Bone). Kroz tri decembarska ponedjeljka (14, 21. i 28. decembra u 20.05 časova) ćemo se podsjetiti i dramske mini-serije „Upražnjeno mjesto“ (Casual Vacancy), nastale po adaptaciji bestseler-romana Džej Kej Rouling.

HBO Comedy u mjesecu pred nama donosi premijeru humorističke serije „Mama u akciji“ (Significant Mother). U seriji rediteljskog dvojca Džon Pač i Trip Rid, život Nejta se drastično mijenja kad se vrati s poslovnog puta i sazna da njegov najbolji prijatelj i cimer, poznati švaler Džimi, izlazi s njegovom odnedavno razvedenom majkom Lidijom. Ali i Nejtov nekad nezainteresovani otac Harison, odlučuje da vrati Lidiju i ne plaši se da iskoristi sina, ne bi li dobio sve što želi. U seriji glume: Džoš Zakerman, Krista Alen, Natanijel Buzolić, Ema Ficpatrik, Džonatan Silverman, a gledamo je od 1. decembra u 20.00 časova, svakog utorka, srijede i četvrtka u isto vrijeme.

Na Cinemaxu ćemo se u decembru oprostiti i od “Emijem” nagrađene hit-serije iz originalne Cinemax produkcije „Hirurg II“ (The Knick II), ali ćemo se sa Klajvom Ovenom i ostalom sjajnom glumačkom ekipom družiti u još tri epizode – subotom u 22.00 časova.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Izvor: HBO Pressroom