Written by

Provedite mart uz HBO

m:tel IPTV| Views: 104

tabu-serija-hbo

HBO paket pravi je izazov za sve filmofile. Sadrži tri vrhunska filmska kanala – HBO, HBO 2, HBO 3, kao i HBO OD videoteku sa više od 180 časova hit filmova svakog mjeseca.

Jedno je sigurno, sva tri kanala i videoteka ponudiće vam fantastičnu zabavu 24 sata dnevno.

HBO PREPORUKA:

PREMIJERA NOVE SERIJE – TABU

Mračna mini-serija, čija se radnja odvija 1814. godine, prati avanturistu Džejmsa Kezaju Delejnija, koji se vraća iz Afrike u London. Nakon što naslijedi očevu prevozničku kompaniju, on ulazi u sukob sa Istočnoindijskom kompanijom.
17. mart u 20.00 časova

nevine-lazi-serijaPREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – NEVINE LAŽI

Riz Viderspun, Nikol Kidman i Šajlin Vudli glume u dramskoj seriji kanala HBO koja pripovijeda mračnu komičnu priču o tri majke iz sjeverne Kalifornije, čiji naizgled savršeni životi postepeno počinju da se ogoljavaju i dolazi do neminovnog ubistva.
Ponedjeljkom u 20.00 časova.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA VI SEZONE SERIJE – DJEVOJKE VI

Šesta sezona serije nagrađene Zlatnim globusom, scenaristkinje, rediteljke i glumice Lene Danam, govori o grupi prijateljica koje žive u Njujorku i njihovim usponima i padovima dok se blamiraju u svojim dvadesetim godinama.
Ponedjeljkom od 21.00 čas.

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – GLUVARENJE

Od Pita Holmsa, koji i glumi u svom ostvarenju, stiže nam „Gluvarenje“, serija o stend-ap komičaru koga žena vara pa preispituje svoj život na njujorškoj stend-ap sceni. Arti Lang, Loren Lapkus i Ti Džej Miler takođe čine glumačku ekipu.
Ponedjeljkom od 21.30 časova.

50-nijansi-sivaPEDESET NIJANSI – SIVA

U filmskoj adaptaciji bestselera E. L. Džejms, „Pedeset nijansi – Siva“, život studentkinje književnosti Anastasije Stil mijenja se zauvijek kad upozna mladog milijardera Kristijana Greja, zavodnika i sadomazohistu…
19.mart u 20.00 časova.

EDI ZVANI ORAO

Taron Edžerton i Hju Džekmen glume u inspirativnoj istinitoj priči o Majklu Ediju Edvardsu, ne toliko talentovanom koliko hrabrom britanskom skijaškom skakaču koji nikad nije prestao da vjeruje u sebe – čak i kad ga je cijela nacija otpisala.
8.mart  u 20.00 časova.

U POTRAZI ZA DORI

Ovaj film ponovo spaja svima omiljenu zaboravnu plavu ribu Dori, Nema i Marlina, koji kreću u potragu za odgovorima iz njene prošlosti. Čega se sjeća? Ko su joj roditelji? I gdje je naučila da govori kitovski?
12.mart u 20.00 časova.

HBO2 PREPORUKA:

potraga-za-nemomPOTRAGA ZA NEMOM

Kada je Nemo, mlada riba klovn, uhvaćen kod Velikog koralnog grebena i odnesen u Sidnej, njegov zaštitnički nastrojeni otac Marlin i ljubazna, ali zaboravna plava riba Dori moraju da pođu na epsko putovanje i vrate ga kući.
6. mart u 19.00 časova.

GNJAVATORKA

Nakon što postane udovica, vječita optimistkinja Marni seli se u Los Anđeles da bi bila bliže ćerki. Naoružana ajfonom i punim bankovnim računom, Marni kreće da pronađe prijatelje, svoju svrhu i možda nekoga kome će otvoriti svoje srce.
12.mart u 19.00 časova.

NAJSLAVNIJI ČAS 

U februaru 1952. jedna od najgorih oluja pogodila je istočnu obalu Nove Engleske, doslovno pocijepavši tanker s naftom napola. Četiri hrabra čovjeka spasavaju 30 mornara zarobljenih na brodu koji tone velikom brzinom.
25.mart u 19.00 časova.

SKRIVENA MANA

U filmu “Skrivena mana”, Žoakin Feniks glumi Doka Sportela, privatnog detektiva koga bivša djevojka nagovori da istraži nestanak bogatog trgovca nekretninama. Tokom istrage, Dok otkriva mrežu ispreletanih zavjera.
17.mart u 20.35 časova.

HBO3 PREPORUKA

tiha-dolina-serijaPREMIJERA NOVE SERIJE -TIHA DOLINA

„Tiha dolina“ istražuje odnos između dvojice tinejdžera koji su čas prijatelji čas simpatije, dok bivaju uvučeni u događaje koji ih dovode u opasnost: svjedoci su višestrukog ubistva.
5.mart u 21.00 časova.

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE POSAO III

Karin, Magali i Luna su tri privlačne, inteligentne žene koje se udružuju kako bi unijele promjene u izabrano zanimanje. Imaju istu viziju – zašto najstariji zanat u svijetu ne može da zarađuje od savremenog marketinga i planiranja?
Od 23.marta, svakog četvrtka u 22.00 časova.

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – ŽIVOTINJE II

“Životinje” je animirana humoristička serija čiji likovi su zaljubljeni golubovi, pacovi koji vole zabavu, dva konja koja dangube u Central parku i brojne druge životinje koje žive u neobično neprijatnom ekosistemu Njujorka.

Od 24. marta, svakog petka od 23.00.

PREMIJERA II SEZONE SERIJE IZ ORIGINALNE HBO EUROPE PRODUKCIJE – GOMORA II

„Gomora“ je insajderska priča o Kamori, surovoj napuljskoj kriminalističkoj organizaciji, viđenoj očima 30-godišnjeg Čira, desne ruke vođe klana Pjetra Savastana i govori o okrutnom ratu za preuzimanje „Sistema“.
Od 14.marta svakog utorka od 21.00 čas.

Detaljnije informacije o rasporedu emitovanja kao i vrijeme repriznih termina potražite putem EPG-a.

Mjesečna naknada za HBO paket iznosi  8,78 KM sa PDV-om.

Videoteka se aktivira po kupovini HBO paketa, a kupovinu je moguće obaviti putem Open menija izborom Shop opcije ili na prodajnom mjestu. Za više informacija pozovite 0800 50 000.