Mtel_roming_tarifne_opcije

Written by

Putovanje uz mobilni internet

iz ponude, m:vijesti| Views: 369

Aktivirajte povoljne roming tarifne opcije kompanije m:tel

 

Planirate li ovog ljeta da otputujete izvan granica Bosne i Hercegovine, iako je lista destinacija za godišnje odmore nešto kraća, ipak preporučujemo da sa sobom ponesete i mobilni internet i to aktivacijom povoljnih postpaid roming tarifnih opcija kompanije m:tel.

Putujete li tako za Srbiju ili Crnu Goru, a postpaid ste korisnik, preporučujemo vam aktivaciju opcije od 5GB za 5 KM u trajanju od 5 dana u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora. 

Ukoliko se odlučite za putovanje u Tursku, tu je odlična tarifna opcija  NET Turkcell čijom aktivacijom dobijate 1 GB mobilnog interneta u Turkcell mreži, po cijeni od 10 KM u trajanju od 10 dana.

Za putovanje u Hrvatsku, od sada tu je nova tarifna opcija Net roming Hrvatska. Aktivacijom ove roming opcije dobijate 1 GB mobilnog interneta po cijeni od 10 KM u trajanju od 10 dana koji možete da koristite u mrežama T Mobile, TELE2 i A1 u Hrvatskoj.

Pored ovih, tu su i druge tarifne opcije za bezbrižno surfovanje tokom vašeg putovanja na bilo koju destinaciju, a koje možete pronaći i aktivirati putem sajta www.mtel.ba, aplikacije m:go ili putem servisa Moj meni biranjem koda *100#

U podešavanjima za mobilni internet, postpaid korisnika m:tel-a, potrebno je da unesete APN mtelsmart i avantura može da počne.

Budite bezbrižni i ne razmišljajte o nepredviđenim troškovima, jer po isteku kupljene tarifne opcije bićete obaviješteni putem SMS-a.