Written by

Putujete u Beograd?

m:vijesti| Views: 160

Glavni i najveći grad Srbije, Beograd je jedan od najstarijih evropskih gradova. Podignut na ušću Save u Dunav, „beli grad“ predstavlja raskrsnicu Evrope, ali i centar kulturnih i istorijskih zbivanja na Balkanu.

Zbog svoje specifične pozicije na starom kontinentu, mapiran je kao prestonica u kojoj se sudaraju različiti svjetovi, kulturno-istorijska nasljeđa, pa vam obilazak Beograda može izgledati kao ekskurzija kroz različite epohe.

Usljed brzog tempa života njegovih stanovnika, velike razuđenosti, bogatstva noćnih, ali i dnevnih dešavanja koja mogu zadovoljiti najrazličitije kulturne, zabavne, umjetničke i gastronomske apetite, stiče se utisak da ovaj grad nikada ne spava. Ukoliko se zadesite u ovoj metropoli, ne propustite posjetu Kalemegdanu – tvrđavi čiji pojedini dijelovi datiraju čak iz II vijeka, sa kojeg se pruža pogled na ušće, ulicu Knez Mihailovu, pješačku zonu i samo srce grada sa velikim brojem galerija i kafića. Mnoštvo noćnih klubova i splavova sa jedne, i postojanje Skadarlije – starog dijela grada koncentrisanog oko tradicionalne muzičke i gastronomske ponude sa druge strane, samo su neki od razloga zašto je noćni život Beograda tako nadaleko čuven.

Kada se na to doda činjenica da su u njemu stvarana nobelovska djela i vrhunska filmska ostvarenja, sa mnoštvom pozorišta, festivala, sajmova, muzeja, sasvim je jasno zašto je Beograd jedan od velikih centara Evrope i obavezna stanica za turiste željne autentičnog sadržaja.

Ukoliko ste već korisnik ili želite postati korisnik postpaid tarifnih modela m:tel-a, izaberite Pretplata: L, Pretplata: XL ili Pretplata: XXL, jer vam donose odlične bonuse, besplatne pozive i povoljnije razgovore, kao i neograničen mobilni internet, ali i izuzetnu ponudu bonusa mobilnog interneta od 2 GB, 4 GB i 8 GB. Ove dodatne bonuse za roming, dobijate u okviru cijene mjesečne pretplate i možete ih iskoristiti dok se nalazite u mreži mts Srbija.

I poslovna putovanja su sada opuštenija, jer ukoliko ste poslovni korisnik i koristite  jedan od m:tel tarifnih modela m:biz – Standard, Profi, Premium, VIP ili VIP 200, ovog ljeta u okviru svog mjesečnog paketa dobijate dodatni mobilni internet koji možete koristiti u mts mreži u Srbiji.

Za više informacija pozovite korisnički servis m:tel-a na besplatan broj telefona 0800 50000 ili posjetite bilo koje prodajno mjesto u vašem gradu.