Written by

Radost nikoljdanskog darivanja

m:vijesti, prijateljstva| Views: 247

Povodom Nikoljdana, predstavnici kompanije m:tel su i ove godine uručili prigodne poklone štićenicima Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”, te djeci koja borave u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Banjaluci. Direktor Doma “Rada Vranješević” Vladimir Kajkut zahvalio je kompaniji m:tel i svim donatorima na brizi koju pokazuju za socijalno osjetljive kategorije. Predstavnici kompanije m:tel su tako i ove godine uljepšali Dan i krsnu slavu doma, Svetog Nikolu. Svečana atmosfera, pojačane emocije i raznovrstan program su ispunili ovaj dom, a mališani i oni stariji su svojim programom oduševili sve goste.

I u Zavodu „Dr Miroslav Zotović” djeca su izvela prigodan program i tako podijelili ugodno pretpraznično raspoloženje sa brojnim donatorima i gostima iz javnog života Banjaluke i Republike Srpske.

Isto tako, najmlađima u predškolskoj ustanovi “Sveta Evgenija, carica Milica” u Trebinju su uručeni nikoljdanski pokloni.

“Vrijeme je nikoljdanskih i novogodišnjih praznika i to je vrijeme darivanja i lijepih želja”, samo je jedna poruka koju je m:tel uputio najmlađima.