Rio 2

Written by

Rio 2 na programu HBO-a

m:tel IPTV| Views: 180

Rio 2

Ne propustite avanturu simpatičnih papagaja, Plavka i Biserke, koja se nastavlja duboko u šumama Amazonije

Nakon što je prvi dio animiranog filma “Rio” iz 2011. godine očarao brojnu publiku širom svijeta, neminovan je bio nastavak avanture, koji možete da pogledate već u nedjelju, 8 marta, u 20.05 časova  na progmau kanala HBO u sklopu Open IPTV-a.

Plavko, plava ara koja vas je nasmijala i zabavila u prvom dijelu animiranog filma “Rio”, živi savršeni život u Rio de Žaneiru sa svojom voljenom ženom Biserkom i njihovo troje djece.

Ali, kada Biserka odluči da djeca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice, stvari se komplikuju…

Porodica odlazi iz magičnog Rio De Žaneira u nepoznate šume Amazonije, u kojima se Plavko, kao smotana gradska ptica, ne snalazi baš najbolje.
Po dolasku, Plavko i Biserka sreću mještane, uključujući Eduarda, zanimljivog vođu sa čvrstim pravilima, koji postaje komična prepreka za Plavka, Mimi, Eduardovu nježnu i odvažnu sestru, koja voli da govori ono što misli, čak i svom oholom bratu i Roberta, savršen primjerak divlje ptice koja šarmira sve oko sebe. Dok Plavko pokušava da se uklopi, brine da bi mogao da izgubi Biserku i djecu zbog zova divljine. U međuvremenu, podmukli kakadu Najdžel planira da se osveti Plavku, a u tome mu pomaže Gabi, slatka otrovna žaba koja je divljački odana Najdželu i, iako je malog stasa, ima ogromno zlo srce.
Šta se još krije u nastavku ove zanimljive animirane avanture pogledajte u nedjelju na HBO.

Knalal HBO dostupan je korisnicima Open IPTV-a u dodatnom paketu na poziciji 701.