Written by

Robotizam u prošloj godini i m:tel druženje sa sedmom silom

m:vijesti| Views: 141

29 emisija

Novih 20 minuta posvećenih informacijama iz svijeta tehnologije i komunikacija možete pogledati u 29. izdanju m:agazina, koje će na programu ATV-a biti prikazano u subotu 10. januara od 16.15 časova, a i ovoga puta vam donosimo pregršt zabavnih i zanimljivih sadržaja.

Oni koji su redovno pratili m:agazin, znaju da je emisija budno pratila svaki novi korak u svijetu robotizma. Za one koji su propustili najbitnije detalje razvoja robotizma u 2014. godini, u ovom izdanju će moći da pogledaju kratki presjek najvažnijih dešavanja.

Predstavićemo vam i jedan novi-stari model telefona iz kompanije Sony, tačnije, radi se o dorađenoj verziji Sony Z3 modela sa dodatnim nazivom Compact. O kakvom se smartfon čudu radi, moći ćete da pogledate u m:agazinu. Da bismo vam malo zagolicali maštu, reći ćemo vam da se radi o uređaju koji je ostavio sjajan utisak na javnost i izazvao zaista veliku zainteresovanost. Ako, ipak, želite sami da saznate koliko je ovaj telefon blizu savršenstva, možete ga pronaći u ponudi kompanije m:tel.

Kroz najnovije izdanje m:agazina vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će učiniti da vam vrijeme provedeno uz male ekrane bude izuzetno zanimljivo i zabavno.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na magazin@mtel.ba, a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.