Written by

Runtastic – fantastična aplikacija koja postaje vaš lični trener

moj android| Views: 201

Runtastic

Specijalizovane aplikacije posvećene svakodnevnom vježbanju i zdravom životu postaju nezamjenjiv dio instaliranih aplikacija na vašem pametnom telefonu. U mnoštvu manje ili više funkcionalnih, posebno mjesto zauzima Runtastic – aplikacija koja plijeni jednostavnošću i dobrim korisničkim interfejsom.

Runtastic1

Aplikacija može da prati aktivnosti poput trčanja, džoginga, vožnje biciklom i hodanja, a njena ključna prednost leži upravo u mnoštvu informacija koje se prikupljaju i jasno organizuju unutar aplikacije. Tako npr. postavite sebi cilj – bilo da se radi o daljini, broju kalorija ili nekom drugom parametru koji želite da ostvarite – i aplikacija je u stanju da se “pretvori” u personalnog trenera koji vas motiviše u svojoj želji da promijenite životne navike.

Runtastic2

Dodatno, integracija sa društvenim mrežama omogućava lako dijeljenje vaših rezultata ili ciljeva sa prijateljima, omogućavajući da i oni učestvuju u vašim treninzima bodreći vas ili prateći vaše ciljeve-putanje koje ste postavili.

Aplikacija je besplatna u svojoj Lite verziji sa svim funkcijama koje vam mogu zatrebati. Njen razvoj se podržava oglasima, a ukoliko vam to smeta, možete se odlučiti da kupite PRO verziju bez oglasa i sa nekim dodatnim funkcijama.

Runtastic3 Runtastic8 Runtastic7 Runtastic6 Runtastic5 Runtastic4