s-ljubavlju-hrabrim-srcima-2-1300x785

Written by

S ljubavlju hrabrim srcima

m:vijesti, prijateljstva| Views: 236

Posljednji dani mjeseca decembra i 2019. godine, kao i prethodnih godina, bili su rezervisani za veliku humanitarnu akciju “S ljubavlju hrabrim srcima”.  Kampanja je počela 1. decembra, a donatorsko veče pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović održano je 22. decembra u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

m:tel-ov humanitarni broj 1411 bio je aktivan čitav mjesec decembar, a građani su imali priliku da podrže akciju  pozivom na ovaj kratki broj, čime su donirali 1 KM u humanitarne svrhe. Takođe, tokom donatorske večeri, kao i prethodnih godina, građani su bili u prilici da razgovaraju sa poznatim ličnostima koje su podržale ovogodišnju akciju, te i na taj način doniraju sredstva za ovu humanu namjenu.

Sredstva prikupljena u desetoj po redu humanitarnoj akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” biće iskorištena za izgradnju dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju u Banjaluci i Trebinju.

Partneri predsjednice Republike Srpske i u ovogodišnjoj humanitarnoj akciji su mladi umjetnici iz različitih dijelova RS, koji će svojim umjetničkim performansom doprinijeti da se obezbijedi što veća pomoć za izgradnju navedenih centara.