Written by

Sačuvajte sadržaj na Facebook-u za kasnije

m:ovo m:ono| Views: 60

fb sadržaj3

Sigurno vam se stalno dešava da tokom vremena provedenog na Facebook-u naiđete na mnoštvo zabavnog i interesantnog sadržaja, bilo da se radi o fotografiji, video snimku, tekstu ili nekom drugom linku, ali da tada nemate vremena za njih.

Veliki broj korisnika ove društvene mreže ne zna da postoji opcija koja vam omogućava da ove sadržaje sačuvate i pozabavite se njima kasnije. Sve što je potrebno uraditi je da na vašem “News Feed-a” kliknete na strelicu u gornjem desnom uglu sadržaja, a zatim će vam se otvoriti padajući meni. Nakon treba da kliknete na “Save” i sadržaj je sačuvan, te mu možete pristupiti kad god zaželite.

fb sadržaj2

Ukoliko želite da pogledate sačuvani sadržaj, potrebno je da odete na “News Feed”, a u listi koja se nalazi sa lijeve strane, ispod profile sličice, sada se pojavila i opcija “Saved”. Kada kliknete na nju, prikazaće vam se sadržaj koji ste sačuvali. Na istom mjestu ćete naći opciju za brisanje, arhiviranje i podjelu sačuvanog sadržaja.

fb sadržaj

Ova opcija takođe funkcioniše i na mobilnom telefonu, osim što da biste pregledali sačuvani sadržaj trebate da kliknete na opciju “More” u desnom uglu ekrana.