Written by

m:tel prijatelj porodice – Ovog vikenda Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2014.

prijateljstva| Views: 171

Sajam za djecu i porodicu Banja Luka

Povodom 15. maja, Međunarodnog dana porodice, danas je održana press konferencija na kojoj je najavljen najveći događaj za djecu i porodicu u regiji- Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2014. Organizator sajma- agencija Media Plus najavljuje da će predstojeća subota i nedjelja u potpunosti biti posvećene djeci i porodici, te pozivaju banjalučane da obavezno posjete Sajam za djecu i porodicu u SD Borik sa početkom od 10.00 časova.

Kompanija Mtel kao generalni sponzor sajma pripremila je mnoge zabavne sadržaje za sve posjetioce. „Mtel je uvijek tu za djecu. Do sada smo podržali brojne projekte koji su bili od velikog značaja za rađanje, razvoj, odrastanje i obrazovanje djece, a ovo novo prijateljstvo će nam svima donijeti dobru zabavu i druženje“, izjavio je izvršni direktor Mtela za marketing i prodaju Đorđe Mišić.

Mališani i njihovi roditelji moći će da uživaju u koncertima, predstavama, radionicama, igraonicama i drugim zanimljivostima: takmičenjima, prezentacijama, igri i pjesmi, kako na pozornici, tako i u takozvanom kreativnom i sportskom kutku.

Sajam su podržali Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS, Grad Banja Luka, agencija Family Plus, kao i brojne ustanove, institucije, organizacije i kompanije iz cijele RS.

Ulaz na sajam je besplatan, a ova manifestacija će u subotu trajati od 10.00 do 20.00 časova, a u nedjelju od 10.00 do 18.00 časova.