šaljivi Galaxy S6

Written by

Norveški Samsung napravio šaljivi Galaxy S6 koncept na osnovu glasina

m:ovo m:ono| Views: 120

šaljivi Galaxy S6

Prije lansiranja svakog novog flagship uređaja, uvijek se pojave i glasine koje dolaze od “provjerenih izvora” širom svijeta, pa one nisu mogle zaobići ni Samsung, koji će uskoro predstaviti Galaxy S6.

Zbog toga je norveška filijala Samsunga odlučila da zabavi internet publiku koja nestrpljivo očekuje Galaxy S6, te napravila koncept ovog nadolazećeg pametnog telefona u potpunosti zasnovan na svim zanimljivim glasinama, a rezultati su presmiješni.

Jedna od glasina je i ona koja kaže da će “sljedeći Samsung Galaxy ekran pokrivati i tri strane”, a koncept izgleda nezaboravno. Sa druge strane, bezbroj izvještaja navodi Galaxy S6 Edge imati zaobljeni ekran sa dvije strane, a Samsung je odlučio da malo zadirkuje one koji šire pretjerane glasine.

Još jedna glasina tvrdi da će Galaxy S6 biti “sav od stakla”, pa je naravno Samsung iz Norveške dizajnirao telefon koji ne karakteriše ništa drugo osim stakla. Kompanija je takođe napravila rendere telefona na čijoj prednjoj strani se nalaze stereo zvučnici. Iako se radi samo o konceptu, izgleda kao nešto što je došlo pravo iz “Zvjezdanih staza”.

U nastavku možete pogledati sve koncepte, među kojima je i telefon koji se može presaviti baš kao da je od papira.

samsung galaxy s6 koncept samsung galaxy s6 koncept4 samsung galaxy s6 koncept3 samsung galaxy s6 koncept2