Šampion za cijenu uloženog – Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Written by

Šampion za cijenu uloženog – Xiaomi Redmi Note 9 Pro

m:arket, preporučujemo| Views: 830

Kupovinom Xiaomi uređaja u m:tel-u učestvujete u nagradnoj igri „m:tel i Xiaomi – izaberi i pobijedi“.

Superstar srednje kategorije, Xiaomi Redmi Note 9 Pro nastavlja tradiciju Redmi serije koja mnogo toga nudi po veoma povoljnoj cijeni.

Redmi Note 9 Pro karakteriše nevjerovatna 64 MP Quad kamera koja je spremna za svaku situaciju. Fotografišite poput profesionalca, snimajte ultra detaljne fotografije ili video snimke 4K rezolucije. Selfiji postaju još zanimljiviji uz slow motion režim.

Ovaj model pokreće Qualcomm® Snapdragon™ 720G sa brzinom do 2.3 GHz koji će vam dati snagu profesionalca i vrhunske performanse.

Možda ništa nije uvjerljivije od baterije velikog kapaciteta od 5020 mAh i ultra brzog punjenja od 30 W. Dopunite bateriju do 57% za samo 30 minuta uz punjač koji dolazi sa telefonom.

Prelijep i spolja i iznutra, Redmi Note 9 Pro ima DotDisplay ekran od 6,67 inča i moderan, simetrični dizajn.

Redmi Note 9 Pro podiže korisničko iskustvo na sljedeći nivo. Sa četvorostrukim kamerama ovog telefona zaljubićete se u fotografisanje jer ćete uvijek imati najbolje rezultate bez obzira na trenutak koji želite da ovjekovječite.

Izborom Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefona sigurno nećete pogriješiti. Potražite ga u m:tel ponudi, uz preporučenu tarifu Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ možete ga kupiti po cijeni od 66,35 KM, a ostatak platiti na mjesečne rate od 11,55 KM.

Ne zaboravite, m:tel korisnici i oni koji to tek žele da postanu, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu od 1. decembra 2020. do 31. januara 2021. godine spoje jednu od m:tel postpaid tarifa i jedan od odličnih Xiaomi telefona iz m:tel ponude automatski učestvuju u vrijednoj nagradnoj igri „m:tel i Xiaomi – izaberi i pobijedi“.

Više informacija o m:tel ponudi Xiaomi mobilnih telefona potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.

Ne zaboravite, m:tel korisnici i oni koji to tek žele da postanu, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu od 1. decembra 2020. do 31. januara 2021. godine spoje jednu od m:tel postpaid tarifa i jedan od odličnih Xiaomi telefona iz m:tel ponude automatski učestvuju u vrijednoj nagradnoj igri „m:tel i Xiaomi – izaberi i pobijedi“.