Samsung Galaxy A80

Written by

Samsung Galaxy A80 sa rotirajućom kamerom

mobilni svijet, u žiži| Views: 191

Samsung Galaxy A serija potpuno je oduševila korisnike širom svijeta, a svaki naredni model iz ove serije donosi neku novu tehnološku inovaciju. Kako bi što bolje predstavila model A80, kompanija je nedavno objavila zanimljiv promo video.

Upravo ovaj model telefona je prepoznat po jedinstvenoj rotirajućoj kameri. U dvominutnom videu prikazane su sve mogućnosti kamere ove uređaja, njen kvalitet i fleksibilnost tog flip-up tehnološkog čuda. Mehanizam koji se nalazi unutar telefona omogućava okretanje 48MP glavne kamere, 8MP ultra širokog objektiva i 3D ToF senzora.

Glavni modul od 48MP pravi fotografije visokog kvaliteta i 4K selfie video-zapise koji su, priznaćete, prilično rijetki. Uz to, imate i ultra širokougaonu kameru od 123° za grupne fotografije. Što je još bolje, Samsung-ovi napredni moduli takođe rade u selfie modu. Super Steady opcija vam omogućava besprijekorno stabilne fotografije i video-zapise, a Live Focus Video vam pomaže da se istaknete zamagljivanjem pozadine.

Više o Galaxy A serije pročitajte ovdje, a ukoliko vas je Samsung Galaxy A80 osvojio svojim performansama, potražite ga u ponudi kompanije m:tel u kombinaciji sa nekom od tarifa.