samsung galaxy alpha

Written by

Novi Samsung Galaxy Alpha – fokus na dizajnu i funkcionalnosti

moj android| Views: 314

GalaxyAlpha

Kompanija Samsung Electronics predstavila je tržištu uređaj Galaxy Alpha, pametni telefon sofisticiranog dizajna i pametno osmišljenog i kompaktnog tijela telefona. Sa manje od 7 mm debljine, Galaxy Alpha jedan je od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena.

Sa potpuno novim izgledom, fokus uređaja Galaxy Alpha je na dizajnu i funkcionalnosti. Iz Samsunga poručuju, da je metalni okvir i tanko tijelo uređaja sa naprednim hardverskim funkcijama spoj koji korisnici očekuju od vrhunskog Galaxy mobilnog uređaja, te je i Aplha nastala kao proizvod osluškivanja želja korisnika.

Sa fokusom na elegantnu estetiku i kompaktnu konstrukciju, Samsung je primjenio novi pristup u dizajnu ovog uređaja. Stvoren da pomogne korisnicima da iskažu svoj jedinstven stil, prefinjeni Galaxy Alpha ima sofisticirani dizajn sa metalnim okvirom, elegantno zaobljene uglove i poleđinu koja je meka na dodir.

samsung galaxy alpha

Uprkos tankom i laganom dizajnu, Galaxy Alpha ima moćan hardver i funkcije kakve korisnici očekuju od Galaxy mobilnog uređaja. Uređaj poseduje izuzetan HD Super AMOLED displej od 4.7 inča, kao i naprednu kameru HDR za snimanje i fotografisanje bez premca. Galaxy Alpha dolazi sa inovativnim i popularnim funkcijama kao što su Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode i povezivanje sa najnovijim nosivim uređajima Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2.

Galaxy Alpha će se uskoro naći u ponudi kompanije m:tel.