Samsung Galaxy M30

Written by

Samsung Galaxy M30s stigao na evropsko tržište

mobilni svijet, u žiži| Views: 212

Iako je ovu godinu, bar kada je riječ o Samsung-u, obilježila Galaxy A serija nevjerovatnih telefona, ova kompanija se ne zaustavlja. Prošlog mjeseca je predstavljen model Galaxy M30s za indijsko, a sada taj isti telefon stiže i na evropska tržišta.

Već tokom novembra će prodaja početi u Njemačkoj, a u Italiji je model već dostupan. Pitate se kakve mogućnosti krije? Evo odgovora.

Ovaj smartfon dolazi sa baterijom nevjerovatne snage – 6000 mAh, 20 odsto više od onoga što može pružiti prethodni Galaxy M30 model. Uz to, dolazi i 6,4-inčni Super AMOLED ekran, uz skener otiska prsta na zadnjoj strani uređaja. Najveći adut modela je trostruka kamera u velikom pravougaonom obliku sa glavnim senzorom kvaliteta 48MP.

Kada govorimo o memoriji telefona, ovaj model dolazi u više kombinacija. Međutim, u Evropu M30s stiže sa 4GB RAM-a i 64GB interne memorije za čuvanje podataka. Definitivno se može svrstati u srednji segment uređaja, a budući vlasnici mogu birati između tri boje – crne, bijele i plave.

Kako sada stoje stvari, telefon bi širom Evrope trebalo da bude dostupan od 22. novembra.