Written by

Samsung Galaxy Note 10 dolazi u pet boja

iza ugla, mobilni svijet| Views: 370

Iako nema zvaničnih informacija, pretpostavlja se da ćemo na lansiranje novog Samsung Galaxy Note 10 telefona sačekati još nekoliko mjeseci. Međutim, do korisnika stiže sve više zanimljivih informacija, a posljednje se tiču boje novog uređaja.

Prema pisanju brojnih IT portala, Note 10 nam stiže u pet boja. Sa ovom serijom telefona Samsung definitivno ide na različitost izbora. Iako je prethodna verzija, Note 9, imala šest nijansi, sada imamo jednu manje. Novi telefon biće lansiran u crnoj, bijeloj, srebrnoj, crvenoj i ružičastoj boji. Na ovoj listi naročito nedostaje Lavender Purple, koja je bila ključna boja za Galaxy Note 9.

Međutim, onima koji vole gradijent, ova informacija će se svidjeti. Navodno će, barem jedna verzija Note 10 imati gradijent boju, a spekuliše se da će doći i u plavoj i u srebrnoj gradijent boji.

Kada govorimo o zaštitnoj boji, crvena će navodno biti boja Samsung Galaxy Note 10 telefona, a zanimljiva je i informacija da kompanija eksperimentiše s novim nijansama. Ostala nagađanja za Samsung Galaxy Note 10 sugerišu da će biti lansirana i dva modela slušalica.

Zanima vas još detalja o novom Samsung Galaxy Note 10? Pogledajte ovdje šta smo sve saznali.

A u medjuvremenu, ukoliko vam je potreban novi telefon, a Samsung je vaš izbor – potražite nove modele iz Samsung Galaxy S10 serije u ponudi kompanije m:tel.