Written by

Samsung Galaxy S10 će biti moćniji nego što mislimo

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 180

Iako rani testovi Exynos 9820 čipseta, koji će koristiti novi Samsung Galaxy S10 telefoni, nisu pokazali sjajne rezultate, nova testiranja sugerišu da će Samsung S10 linija telefona ipak ispuniti očekivanja korisnika i napraviti tehnološki iskorak.

Na mnogim sajtovima koji prate novosti u svijetu IT-a, pojavili su se rezultati koje je ovaj čip ostvario – single core od 4.472 i multi-core od 10.387. Ove brojke zapravo nadmašuju rezultate Snapdragon 855 čipseta, verzije koja će se vjerojatno pojaviti u Samsungu S10 za tržište SAD-a.

Novi čipset tako donosi vrhunske performanse u nadolazeći model što govori da će jubilarna 10. generacija Galaxy-ja biti moćnija nego što su se i sami ljubitelji Samsung-ovih telefona nadali.

Samsung je nedavno objavio i niz jako kratkih, ali zanimljivih video spotova koji prikazuju novosti u Galaxy S10 liniji. Tizeri potvrđuju ranije informacije da će Galaxy S10 imati ultra-sonični čitač otiska prsta, podržavaće brzo bežično punjenje od 15W, a da se naslutiti da će prednja kamera imati mogućnost optičke stabilizacije.

Stvarna poboljšanja i tehnološke inovacije u novim Samsung Galaxy S10 telefonima uskoro će biti dostupne korisnicima širom svijeta, jer je premijera zakazana za 20. februar.