Samsung Galaxy S10 (2)

Written by

Samsung Galaxy S10 sada omogućava pretragu fotografija putem ključnih riječi

mobilni svijet, u žiži| Views: 561

Za Samsung Galaxy S10 sa sigurnošću možemo reći da je jedan od najboljih telefona 2019. godine, a s obzirom na konstantna ažuriranja koje ova kompanija radi, korisnično iskustvo zaista je odlično.

Posljednje u nizu ažuriranja za korisnike Samsung Galaxy S10 telefona odnosi se na podršku za Gallery App u kojoj je sada moguće fotografije pretraživati pomoću ključnih riječi, ali su tu i određena poboljšanja za Wi-Fi.

Podrška za Gallery App teška je oko 200MB i sa sobom donosi određene karakteristike vještačke inteligencije. Naime, ova aplikacija sada „uči“ šta se nalazi na vašim fotografijama i kada baš tu fotografiju želite pronaći u hiljadama snimaka, sve je jednostavnije uz pretragu riječi. Ovo nije nova opcija sama po sebi, ali svakako jeste za vlasnike Galaxy S10 telefona. Možete koristiti riječi poput „mačka“, „priroda“, ali isto tako možete pretraživati fotografije na osnovu boje ili lokacije na kojoj je kreirana.

Poboljšanja za Wi-Fi odnose se na opciju Auto Hotspot. Jednom kada omogućine Mobile Hotspot na vašem Galaxy telefonu, ostali Samsung uređaji će se automatski konektovati. Takođe, s novim ažuriranjem došla su u naprednija obavještenja, pa tako u sekciji Media & Devices sada možete jednostavno vidjeti koji su uređaji konektovani ili upareni na vaš Galaxy smartfon.

Samsung Galaxy S10 može biti vaš, jer u m:tel-u slavimo 50 godina Samsunga zajedno

Kupovinom Samsung modela serije A i serije S u m:tel-u, iskoristite popust u iznosu od 50 KM. Pola vijeka postojanja jednog brenda koji je pomjerio granice tehnologije i učinio da nemoguće postane moguće, mora da se proslavi. Povodom 50. rođendana Samsung-a, m:tel je odlučio da svima onima koji u toku novembra 2019. godine nabave neki od telefona iz A serije (Samsung A30s, Samsung A50 ili Samsung A70), ili jedan od telefona iz serije S (Samsung S10 ili Samsung S10+), daruje popust u iznosu od 50 KM. Za više informacija pozovite 0800 50 000.