Written by

Samsung Galaxy Tab S4 tablet će biti veoma moćan uređaj

moj android| Views: 229

Iako mnogi tvrde kako je tržište u opadanju, Samsung planira lansiranje  svog Samsung Galaxy Tab S4 tableta u skorijoj budućnosti, a prve informacije kažu da će to biti jedna veoma moćna mašina.

Prema pisanju portala Sam Mobile, Galaxy Tab S4 će imati Super AMOLED ekran veličine 10,5 inča, sa odnosom ekrana 16:10 i rezolucijom od 2560 x 1600. Podržavaće HDR. Trebalo bi da ima kameru od 13 megapiksela i selfi kameru od 8 megapiksela. Pokretaće ga Snapdragon 835 procesor, a tu su i 4GB RAM-a te 64 GB memorije. Baterija će biti jačine 7300 mAh, a imaće priključke poput USB Type-C, Bluetooth 5.0, a radiće na Adroid 8.1 operativni sistem.

Galaxy Tab S4 navodno podržava Samsung DeX što će korisnicima omogućiti da povežu tablet na monitor što znači da će vam pružiti PC iskustvo. Poznato je i da će imati skener oka koji će zamijeniti skener otiska prstiju.

Postoji mogućnost da će uz tablet dolaziti i redizajnirani S Pen koji bi mogao imati iste karakteristike kao i kod S Pen Galaxy Note 9.

Sve u svemu, na osnovu informacije koje su do sada poznate može se zaključiti da će Galaxy Tab S4 biti impresivan uređaj.