Written by

Samsung lansira Galaxy Tab S4

moj android| Views: 268

Iako su juče na velikom događaju u Njujorku predstavili svoj najnoviji Galaxy Note 9 model, kompanija Samsung ne prestaje sa iznenađenjima. U planu je lansiranje Samsung Galaxy Tab S4 tableta koji bi trebalo da ima brojna poboljšanja u odnosu na svog prethodnika.

Ovo bi trebalo da bude prvi tablet sa Samsung DeX podrškom koja omogućava da vaš tablet koristite u potpunosti kao desktop računar.

Prva stvar koju ćete sigurno primjetiti kod ovog modela jesu jako tanke granice ekrana koje okružuju diplej veličine 10,5 inča koji je Super AMOLED. Rezolucija dipleja je 2,560×1,600 piksela po inču, a odnos ekrana je 16:10. Druga stvar koju ćete odmah zapaziti jeste home dugme  koje se dosad nalazilo sa prednje strane, a sada ga nema jer posztoji opcija otključavanja pomoću prepoznavanja lica i dužice oka. Pored toga dostupni su i standardni načini pomoću PIN-a il lozinke, ali senzor za otiske prstiju ne postoji.

Ovaj tablet je ojačan AKG Dolby Atmos zvukom koji će iskustvo gledanja klipova ili video poziva podići na sasvim novi nivo. Tu je Snapdragon 835 Octa-Core procesor. 4GB RAM-a te 64 ili 256 GB memorije kao i baterija jačine 7,300 mAh. Radiće na Android 8.1 Oreo operativni sisitem.