Samsung Galaxy Watch Active

Written by

Samsung nadograđuje svoje pametne satove novim alatima

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 227

Kompanija Samsung najavila je ažuriranje svojih pametinh satova – Galaxy Watch i Galaxy Watch Active sa mnoštvom opcija koje su predstavljenje sa modelom Galaxy Watch Active 2.

Ova ažuriranja podrazumijevaju nove funkcionalnosti za Bixby Voice, mnogo više mogućnosti za personalizaciju, novu Samsung Heath opciju i interfejs bez dodira za Galaxy Watch Active. Kompanija, takođe, mijenja brojne UX elemente za oba pametna sata. Ikone za aplikacije u upotrebi su pomjerene, a ikone na “brzom” panelu sada je lakše prilagoditi.

Bixby, takođe, dobija određena ažuriranja za oba uređaja. Iz Samsung-a poručuju da će se njihov govorni asistent sada moći koristiti za pokretanje prilikom vježbanja i kontrole SmartThings uređaja, kao i da će raditi na više jezika. Kada govorimo o Samsung Heath, i tu će biti nekoliko promjena. Jedna od novosti jeste mogućnost praćenja dnevnih fitnes aktivnosti, a tu je i nova opcija koja upozorava kada vam je puls smanjen.

Ažuriranja za Galaxy Watch i Galaxy Watch Active već su stigla u određene regione, tako da ukoliko posjedujete ove uređaje provjeriti da li su nove opcije stigle i do vas.