Samsung osvojio 36 nagrada za dizajn i inženjering

samsung_ces_photo

Čak 36 najnovijih proizvoda kompanije Samsung osvojilo je nagrade za inovaciju CES 2018. Prestižne nagrade stigle su za izuzetan dizajn i inženjering u domenu najsavremenije potrošačke tehnologije u 28 kategorija.

Samsungovi proizvodi osvojili su i nagrade za najbolja inovacijska rješenja u rasponu kategorija Virtual and Augmented Reality, Wearable Technologies, Video Displays, Home Appliances i Smart Home. Prvi put Samsung je osvojio CES nagradu za inovacije u kategoriji fitnessa, sporta, biotehnologije za Gear Sport, Gear Fit2 Pro i Gear IconX (2018). Osim navedenih uređaja nagrađeni su i Samsung HMD Odyssey, Galaxy Note 8, Galaxy S8 i S8 Plus, 49″ CHG90 Gaming monitor, Connect Home Pro, Chef, 16 GB GDDR6 memorija, 8TB NGSFF NVMe SSD, Exynos 9 Series 9810, ISOCELL Slim 2X7.

Inače, nagrade za inovaciju CES dodjeljuju se pod pokroviteljstvom Udruženja potrošačkih tehnologija (CTA), a mnogi Samsungovi proizvodi koji su nagrađeni biće izloženi na sajmu CES 2018 od 9. do 12. janura sljedeće godine u Las Vegasu.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se