Written by

Samsung televizori pretvaraju vaš dom u centar zabave

m:tel IPTV| Views: 252

ArquivoExibir

Samsung TV žurka pod nazivom „Da se bolje čujemo i vidimo“ održaće se 18. decembra u Bijeljini u Jelen pabu, a tada će nastupiti i SevdahBaby. Ova nesvakidašnja žurka, kombinacija najsavremenije tehnologije i dobre zabave zapravo aludira na vrhunski kvalitet Samsung televizora kada je u pitanju prikaz slike, ali i zvuka. Televizori ove južnokorejske kompanije, koji se nalaze u Open ponudi m:tel-a, nude korisnicima krajnji doživljaj zvuka sa svojm DTS Studio Soundom sa kojim zvučnici mogu biti podešeni za vrhunske performanse, te pravo surround iskustvo. Super oštri prikazi rezolucije daju živo iskustvo gledanja uz spektakularnu jasnoću, boje i detalje.

876733

Zahvaljujući tehnologiji Wide Colour Enhancer, sada možete da vidite boje onako kako treba da izgledaju, dok tehnologija Clear Motion Rate smanjuje zamućenje pokreta. Kvalitet slike je drastično povećan, a skriveni detalji, koje do sada nikada niste primjećivali, su otkriveni.

U Open Quadro + i Quadro Max + paketu, već od 49 KM, dostupan je  Samsung 32J4000 televizor, te je u okviru ove ponude moguća kupovina na rate. Samsung TV iz serije 4000 donosi HD sliku živih boja u vaš dom. Ovaj televizor idealan je za svaku prostoriju, a zahvaljujući inovativnom dizajnu savršeno će se uklopiti gdje god da ga postavite. Niz dodatnih konektora poput USB i HDMI pretvoriće vaš Samsung TV u glavni izvor zabave. Uz ConnectShare Movie jednostavno uključite svoj USB u televizor i uživajte u omiljenim filmovima, fotografijama ili muzici.

Za više informacija o ovoj i ostalim ponudama kompanije m:tel posjetite www.mtel.ba.