kvizolog aplikacija

Written by

Savladajte prepreke i postanite Kvizolog genijalci

m:vijesti| Views: 81

kvizolog aplikacija

Dječija Facebook igrica Kvizolog koja je osvojila srca mnogobrojnih školaraca nastavlja se i tokom februara!

U međuvremenu su proglašeni i najbolji takmičari za mjesec januar. Pravila su ostala ista, tako da su mališani morali savladati niz prepreka i nekoliko različitih igara kako bi postali Kvizolog genijalci. Asocijacije, pitalice i mozgalice ovaj put nisu bili prepreka za Darka Markovića iz Bijeljine koji je u januaru mjesecu napravio najbolji rezultat i osvojio sjajni Allview Viva D8 tablet.

„Kvizolog je postao moj najbolji prijatelj. Mnogo toga sam naučio, između ostalog i da savladam svaku prepreku do znanja. Hvala Kvizologu na nagradi, sada će biti lakše igrati“, rekao je Dejan Marković.

Odmah iza njega plasirao se Igor Anica iz Trebinja, dok je treća nagrada otputovala takođe u Trebinje Aleksandru Skoci, a oba Trebinjca osvojili su LG bluetooth slušalice.

Nakon prvog nagradnog ciklusa koji je završen nakon mjesec dana, naredni ciklusi će trajati po dva mjeseca sa izuzetkom zadnjeg ciklusa u narednoj godini koji će takođe trajati mjesec dana. Na kraju svakog ciklusa nagrađujemo tri igrača koja su osvojila najveći broj bodova.

Igricu Kvizolog možete pronaći na pronaći na m:tel-ovoj Facebook stranici https://apps.facebook.com/kvizolog/.