Written by

Savršen odmor uz Pretplatu i Alcatel 3C

preporučujemo| Views: 130

Proširite vaše horizonte sa HD ekranom od 6 inča

Ako ste ove godine odlučili ljetni odmor provesti u Crnoj Gori ili u Srbiji, uživajte u svom odmoru ali i u odličnoj ponudi za sjajnu komunikaciju i van granica BiH, koju vam nudi m:tel

Uz Pretplata: L, Pretplata: XL ili Pretplata: XXL tarife bezbrižno uživajte u mobilnom internetu i dok ste u Srbiji i Crnoj Gori, jer u ovim tarifama dobijate dodatne bonuse od 2, 4 i 8 GB za mobilni internet u romingu, u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Ovaj bonus čeka vas svakog mjeseca i dobijate ga u okviru svoje mjesečne pretplate.

Naravno, ono što uvijek dobro ide uz Pretplata tarife jesu i odlični telefoni iz bogate m:tel ponude.

Ovog puta za vas preporučujemo Alcatel 3C, jedan od najboljjih budžetskih telefona, koji može biti vaš po cijeni već od 1 KM.

Alcatel 3C je zanimljiv svim korisnicima koji žele telefon se velikim ekranom. Uređaj ima HD ekran veličine od čak 6 inča na kojem je pravo uživanje pregledavati slike, surfovati ili čitati.

Sa glavnom kamerom od 8 MP i selfi kamerom od 5 MP posebno je interesantan i svima koji vole da fotografišu. Kada napravite savršene slike i uspomene sa svog putovanja lako ćete ih podijeliti na društvenim mrežama jer je olakšano njihovo postavljanje.

Alcaltel 3C ima 1 GB RAM i 16 GB interne memorije sa baterijom pristojnog kapaciteta od 3000 mAh. Kvalitet izrade je prvo što se primjeti, uređaj ima elegantan slim dizajn koji je blago zakrivljen pa telefon odlično leži u ruci. Sa stražnje strane, ispod kamere, nalazi se i čitač otiska prsta.

Za više informacija o Alcatel 3C telefonu ili Pretplata tarifama pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

Uživajte u savršenom ljetnom odmoru uz m:tel Pretplatu i Alcatel.